ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Από Κυριακή οι επιστροφές

Από Κυριακή οι επιστροφές

Στη φυσική κατάσταση δόθηκε το βάρος στην προπόνηση του Σαββάτου στον Παναιτωλικό, με την επιστροφή όσων ταξίδεψαν στο εξωτερικό για τα Χριστούγεννα, να προορίζεται για την Κυριακή.

Με απόντες όσους ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας για τα Χριστούγεννα, οι υπόλοιποι του Παναιτωλικού προπονήθηκαν το Σάββατο, με το βάρος να δίνεται στη φυσική κατάσταση, ενώ ο Γιώργος Θεοδωρίδης ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, το βλέμμα είναι πάντα στην ενίσχυση κατά τη χειμερινή περίοδο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, που είναι δυνατόν να γίνουν τρεις σε περίπτωση που παραχωρηθεί κάποιος άλλος βασικός ποδοσφαιριστής.

Ο Κάρλος Ασκές που ανήκει στην ομάδα του Αγρινίου, πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Αλιάνσα Λίμα, καθώς μόνο τα τυπικά αναμένονται για την επιστροφή του Περουβιανού στην πατρίδα του.

Η προπόνηση της Κυριακής είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα, με τη συμμετοχή όσων ποδοσφαιριστών της ομάδας, ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας, για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ