ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Λυκαβηττό στην Λεωφόρο

Από Λυκαβηττό στην Λεωφόρο
Γιαννακόπουλος, Γ.Σ., Ερασιτέχνης

Από Λυκαβηττό στην Λεωφόρο, η κρίσιμη γενική συνέλευση για την σωτηρία του Ερασιτέχνη, και οι οπαδοί θα' ναι εκεί

Η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη σε κεντρικό ξενοδοχείο στον Λυκαβητό, την Δευτέρα άλλαξε τόπο διεξαγωγής, σε μια πρώτη κίνηση που φάνηκε να υπολογίζουν οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα την παρουσία αρκετών οπαδών.
Ετσι, μετά από συζητήσεις αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερο να πραγματοποιηθεί η συνέλευση στον "Τάφο του Ινδού" ένα μέρος που γνωρίζουν και μπορούν να επιτηρήσουν καλύτερα, αφού ήταν σαφές πως η αλλαγή αυτή έγινε για λόγους ασφαλείας.

Να τονίσουμε πως παρόλο που άλλαξε η έδρα η ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης παρέμεινε ίδια (18:00).

Αμεση αντίδραση... οπαδών

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που τυγχαίνουν να ελέγχουν τις ειδήσεις μέσω των ΜΜΕ, ενημερώθηκαν άμεσα και άλλαξαν το μήνυμα της πρόσκλησης, δίνοντας το νέο μέρος συνάντησης για την ίδια μέρα και ώρα.

" ΔΕΥΤΕΡΑ 6-7-2009 ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.



Τη Δευτέρα στις 17.00 όλοι στο ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ που γίνεται η πιο κρίσιμη συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στα 100 χρονιά ιστορίας μας Αν δεν εκλεγεί διοίκηση,θα πάμε σε λύση Πρωτοδικείου και διάλυση τμημάτων όπως το βόλεϊ αντρών,το μπάσκετ γυναικών,το πόλο κλπ ενώ και τα υπόλοιπα οδεύουν προς μαρασμό και διάλυση", αναφέρει το μήνυμα.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ