ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Μαρτσένα στην "βόμβα" με Αντριάνο

Από Μαρτσένα στην "βόμβα" με Αντριάνο
Αντριάνο-Φλαμένγκο

Οι Ισπανοί μιλούν για τον Μαρτσένα και οι Ιταλοί για Αντριάνο. Εύκολο 3-0 με Λάζαρο (2) το Αιγάλεω

"Βόμβα" με Αντριάνο... ή "αιώνιο" λάθος

Αναταραχή προκαλεί ο εκπρόσωπος του Αντριάνο, Ζιλμάρ Ρινάλντι, ο οποίος με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ γνωστοποίησε ότι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του πελάτη του είναι και ο Παναθηναϊκός.

Ο ατζέντης του "αυτοκράτορα" όπως λέγεται ο Βραζιλιάνος σταρ, σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται τόσο στο " calciomercato.it " όσο και στη " la stampa.it " αλλά και στη " sportmediaset.it " επιβεβαίωσε ότι ο Αντριάνο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη αποτελώντας μεταγραφικό στόχο της Ρόμα.

Ο επιθετικός της ιταλικής ομάδας Λούκα Τόνι είναι δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου και η οψιόν του είναι πολύ υψηλή κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα παραμείνει και ήδη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, βλέπει στο πρόσωπο του Αντριάνο τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

" Πιστεύω ότι ο Αντριάνο μπορεί να γυρίσει στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή ασχολείται με τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μέχρι στιγμής, μας έχουν ενοχλήσει τρεις ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα και ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και πιστεύω ότι μπορεί και να γυρίσει."

Αξίζει να αναφέρουμε πως επίσημα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, ενώ το όνομα του Βραζιλιάνου σταρ της Φλαμένγκο το τελευταίο διάστημα αποτελεί μέρος του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται ο εκπρόσωπος του παίκτη ή οι Ιταλοί ρεπόρτερ να έχουν κάνει λάθος το όνομα της ελληνικής ομάδας που ενδιαφέρεται για τον "αυτοκράτορα".

Οι Ισπανοί επαναφέρουν Μαρτσένα

Ενα παλιό αλλά ενδιαφέρον όνομα που ήταν υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την ενίσχυση της άμυνας ήταν ο Κάρλος Μαρτσένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "SuperDeporte" υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του "τριφυλλιού" για το διεθνή κεντρικό αμυντικό της Βαλένθια, αφού αναζητούν ακόμα τον κεντρικό αμυντικό που θα "χτίσουν" επάνω του την άμυνα.

Αν και ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011, σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοίκηση των "νυχτερίδων" δε δείχνει διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ της για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν.

Επομένως με μια πρόταση κοντά στα 4.000.000 θα τον αφήσει να φύγει από το Μεστάγια, όμως σύμφωνα με τους Ισπανούς ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να δώσει ένα τέτοιο ποσό για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, παρόλο που οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν ξεκινήσει προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο.

" Ο Μαρτσένα δεν πρόκειται να αποφασίσει για το μέλλον του πριν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο", προσθέτει η ισπανική εφημερίδα.

Εύκολο 3-0 με Σίτι

Με δύο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ένα του Πετρόπουλου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 στο φιλικό με το Αιγάλεω που διεξήχθει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο τεχνικός των "πράσινων", Νίκος Νιόπλιας είχε την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και πολλούς από τους νεαρούς άσους της "Golden team" που είναι έτοιμοι να προσφέρουν και στην αντική ομάδα.

Σκόρερ των δύο (30', 65') εκ των τριών γκολ και με πολύ όρεξη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ το το σκορ είχε ανοίξει πρώτος ο Αντώνης Πετρόπουλος στο 20' λεπτό.

Οι συνθέσεις του Παναθηναϊκού στα δύο ημίχρονα:

Πρώτο ημίχρονο: Καρνέζης, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, Λιόλιος, Φέτσης, Μαρίνος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος.

Δεύτερο ημίχρονο: Ραντοβάνοβιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Κόι, Μαρίνος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα (60' Αποστολόπουλος), Σταμπολζίεφ, Πετρόπουλος (60' Χιονίδης).

Νωρίτερα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ακολούθησαν προπονητικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Φίλιππος Δάρλας και Σεμπαστιάν Λέτο.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ