ΑΓΓΛΙΑ

Από τα γήπεδα στις... εκκλησίες!

Από τα γήπεδα στις... εκκλησίες!
New Image

Οι διάσημοι άσοι της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισαν να νοικοκυρευτούν με τέσσερις από αυτούς να παντρεύονται το προσεχές... weekend

Ο λόγος για τους Τζον Τέρι, Στίβεν Τζέραρντ, Γκάρι Νέβιλ και Μάικλ Κάρικ, με τους γάμους τους να έχουν περάσει ήδη στο μικροσκόπιο των εφημερίδων που αναλύουν κάθε λεπτομέρεια, έχοντας μάλιστα αποκαλύψει τα χρήματα που θα διαθέσει το κάθε ζευγάρι για το μυστήριο αλλά και το γλέντι με τους λαμπερούς καλεσμένους της.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για τον αρχηγό της Λίβερπουλ και τον ομόλογό του της Τσέλσι, ο γάμος θα κοστίσει περίπου 1,5 εκ.ευρώ, με τον ζεύγος Κάρικ να δαπανά περίπου 730.000 ευρώ και το ζεύγος Νέβιλ να είναι το πιο... οικονομικό με τα υπολογισμένα έξοδο να ανέρχονται στα 360.000 ευρώ.

Τί περιλαμβάμανει όμως το πρόγραμμα για αυτά τα τέσσερα ζευγάρια; Ας τα πάρουμε ξεχωριστά:

Τζον Τέρι και Τόνι Πουλ: Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι και η μέλλουσα σύζυγος Τόνι, ήδη γονείς των διδύμων Τζόρτζι Τζον και Σάμερ Ρόουζ, θα είναι οι πρώτοι που θα ανοίξουν τους γαμήλιους χορούς, την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Η εκδήλωση έχει οργανωθεί από τον διάσημο "οργανωτή γάμων" Περεγκρίν Άρμστρονγκ-Τζόουνς (υπεύθυνος για τους γάμους των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λιζ Χάρλεϊ) και θα γίνει στο Μπλένχειμ Πάλσς του Όξφορντσάιρ.

Αναμένονται περίπου 250 καλεσμέμνοι, μεταξύ των οποίων και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς (άγνωστο αν θα συνοδεύεται από τη νέα αρραβωνιαστικιά του, Ντάρια Ζούκοβα), ο Ζοσέ Μουρίνιο καθώς και συμπαίκτες του από την Τσέλσι.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών καθώς υπάρχει ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, με την Ρεάλ να διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι στη Μαγιόρκα, ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ και η αρραβωνιαστικιά του, Κολίν, θα φτάσουν στην εκκλησία με ελικόπτερο, καθώς την επόμενη ημέρα έχουν να πάνε σε άλλους δύο γάμους.

Ο μήνας του μέλιτος για τους νεόνυμφους θα γίνει στο Λας Βέγκας μαζί με μερικούς φίλους, με το εβδομαδιαίο αγγλικό περιοδικό "OK" να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για να τραβήξει φωτογραφίες από τον γάμο έναντι του ποσού του 1 εκ.ευρώ.

Στίβεν Τζέραρντ και Άλεξ Κουράν: Η μέλλουσα κυρία Τζέραρντ ήθελε έναν τέλειο γάμο και ο αρχηγός της Λίβερπουλ την ικανοποίησε με τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων (από Παρασκευή μέχρι Κυριακή), ενώ η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το παρών στο γάμο θα δώσουν οι δύο κόρες του ζεύγους, Λίλι-Έλλα (3 χρονών) και Λέξι (1 έτους), καθώς και πολλοί παίκτες των "κόκκινων". Αναμένονται επίσης ο Γουέιν Ρούνει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του (το ελικόπτερο που αναφέραμε πιο πάνω!), ο Μάικλ Όουεν συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, και ο Άσλει Κόουλ με τη γυναίκα του Σέριλ.

Την μουσική θα επιμεληθεί διάσημος Dj ενώ η τούρτα του γάμου θα είναι επταόροφη. Το ζευγάρι θα κάνει μήνα του μέλιτος στο Ντουμπάι, με το αγγλικό περιοδικό "OK" να έχει πληρώσει αδρά (περίπου 1,2 εκ.ευρώ) για τα δικαιώματα που αφορούν την κάλυψη του γάμου.

Γκάρι Νέβιλ και Έμα Χάντφιλντ: Το απόγευμα του Σαββάτου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την "εκλεκτή της καρδιάς του" στον καθεδρικό ναό της πόλης του Μάντσεστερ, ενώ η γιορτή θα λάβει χώρα στην έπαυλη του ποδοσφαιριστή, την οποία αγόρασε πρόσφατα έναντι του ποσού των 18 εκ.ευρώ (περίπου 200 εργάτες απασχολήθηκαν μέρα νύχτα προκειμένου να είναι έτοιμο το σπίτι για τον γάμο).

Η διακόσμηση στην εκκλησία θα θυμίζει... "Όλντ Τράφορντ" καθώς τα χρώματα θα κυριαρχούν θα είναι το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο, ενώ την αναγκαστική απουσία του Μπέκαν θα καλύψει η σύζυγός του Βικτόρια. Το ζεύγος θα αναχωρήσει στη συνέχεια για τη Μάλτα προκειμένου να περάσει το μήνα του μέλιτος, καθώς εκεί έχει σπίτι, ενώ να σημειωθεί ότι η γαμήλια τελετή θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς κανένα αγγλικό περιοδικό δεν κατάφερε να αγοράσει τα δικαιώματα προκειμένου να καλύψει με κάμερες το γεγονός.

Μάικλ Κάρικ και Λίζα Ραφχεντ: Σε αντίθεση με τους διασημότερους γαμπρούς, Τζέραρντ, Τέρι και Νέβιλ, ο Κάρικ δεν απολαμβάνει την ίδια αναγνωρισιμότητα, με πολλούς να... σνομπάρουν το μυστήριο.

Παρόλα αυτά αναμένεται να δώσουν το παρών ο Πίτερ Κράουτς με την αρραβωνιαστικιά του Άμπει Κλάνσι, ο παίκτης της Τσέλσι Τζο Κόουλ μαζί με τη σύντροφό του Κάρλι Τζούκερ, καθώς και ο επιθετικός της Τότεναμ (πρώην ομάδα του Κάρικ), Ζερμέν Ντεφόε συνοδευόμενος από την Σαρλότ Μέαρς. Η βίλα αξίας 5,8 εκ.ευρώ που αγόρασε πρόσφατα ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα έτοιμη και έτσι η υποδοχή των καλεσμένων μετά το γάμο θα γίνει στο Στάπλεφορντ Χολ.

Όλα τα αποκλειστικά πλάνα από την ευτυχέστερη ημέρα του ζευγαριού θα καταγράφονται από τους ανθρώπους του αγγλικού περιοδικού "Hello", που εξασφάλισαν τα δικαιώματα έναντι του ποσού των 300.000 ευρώ.


























TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ