ATHENS KALLITHEA

Από την Καλλιθέα στον Λίβανο!

Από την Καλλιθέα στον Λίβανο!
INTIME SPORTS

Ο τέως επιθετικός της Καλλιθέας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Λίβανο, για λογαριασμό της Σαλάμ Ζγκάρτα. Τι λέει στο Sport24.gr ο Αργεντινός στράικερ για την απόφασή του.

Ο Λούκας Ματίαν Γκαλάν έπαιξε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2013-2014 στην Καλλιθέα και πραγματοποίησε 26 συμμετοχές και 9 γκολ. Είχε πρόταση από τη Λαμία, αλλά εκείνος περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος ωστόσο δεν είχε θέση ξένου. Πέρασαν οι μέρες και τελικά δεν βρήκε ομάδα στην Ελλάδα.

Η Σαλάμ Ζγκάρτα, ομάδα του Λιβάνου, τού έκανε πρόταση με χρήματα που δεν θα έβρισκε εύκολα, με αποτέλεσμα να πει το «ναι». «Η Ζγκάρτα είναι χριστιανική πόλη. Δεν υπάρχουν οι εχθρότητες που συναντά κανείς στις άλλες πόλεις της χώρας. Βρίσκομαι 90 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα, τη Βηρυτό» λέει ο 25χρονος επιθετικός στο Sport24.gr και εξηγεί: «Πριν έρθω είχα μέσα μοιυ έναν φόβο, αλλά τελικά τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά. Το μόνο κακό είναι ότι εδώ δεν ξέρουν να οδηγούν! Ασφαλώς και δεν υπάρχει καμία σχέση με την Ελλάδα. Εκεί είναι παράδεισος. Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να επιστρέψω».

Όσο για το πρωτάθλημα; Η ομάδα του Γκαλάν έχει δώσει δύο παιχνίδια. Έχει κερδίσει το ένα με γκολ του ίδιου, ενώ στο άλλο έχασε εύκολα με 4-1.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ