ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από τις πωλήσεις κρίνεται του Μαυρία

Από τις πωλήσεις κρίνεται του Μαυρία
ICON

Ο Χάρης Μαυρίας παραμένει στο στόχαστρο της Σάντερλαντ, η οποία προσπαθεί να πουλήσει κάποιους παίκτες προκειμένου να κινηθεί τόσο για την απόκτησή του όσο και για να καλύψει κάποια ακόμη κενά. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα.

Πρόταση δανεισμού της Σάντερλαντ απέρριψε ο Παναθηναϊκός, η οποία κατατέθηκε ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζέιμς ΜακΚλιν στη Γουίγκαν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr η περίπτωση του Ιρλανδού ήταν άμεσα συνδεδεμένη με εκείνη του Μαυρία και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι Άγγλοι επανήλθαν τώρα.

Από την πώληση του ΜακΚλιν η Σάντερλαντ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της 2 εκατομμύρια λίρες (περίπου 2,3 εκ ευρώ), αλλά επιθυμία της είναι να μην πάνε αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ο Πάολο Ντι Κάνιο δήλωσε την Τετάρτη πως προτεραιότητα της ομάδας είναι η μεταγραφή ενός Άγγλου μέσου και όλα δείχνουν πως αυτή τη στιγμή πρώτος στόχος είναι ο Τομ Χάντλστοουν της Τότεναμ.

Ο Ντι Κάνιο θεωρεί, επίσης, απαραίτητη την απόκτηση δύο πλάγιων αμυντικών και περιμένει να πουληθούν οι Λι Κάτερμολ, Φιλ Μπάρντσλεϊ και Ντέιβιντ Βάγκαν, προκειμένου να κάνει κάποιες ακόμα μεταγραφές καθώς οι "μαυρόγατες" έχουν αποφασίσει να ξοδέψουν σχεδόν όσα θα πάρουν από τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών. Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως σε περίπτωση που όλα πάνε καλά για την αγγλική ομάδα και πουληθούν οι παίκτες που θέλει, τότε εκείνη θα κινηθεί για την απόκτηση του Μαυρία. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα είναι σε θέση να δώσει τα χρήματα που είχε αρχικά προτείνει στον Παναθηναϊκό (3+1 εκ. ευρώ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ