ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από το μανίκι... τραβάει Μπενάλιο

Από το μανίκι... τραβάει Μπενάλιο
ΜΠΕΝΑΛΙΟ

"Ζεστό" το ενδιαφέρον για τον Ελβετό γκολκίπερ, Ντιέγκο Μπενάλιο. Η έκπληξη και το αντίο Μουνιόθ και η ατάκα "Τζίγγερ"

Στο δρόμο για τον Παναθηναϊκό, φέρεται να βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπενάλιο που θεωρείται από τους ανερχόμενους γκολκίπερ στην Πορτογαλία.
Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της πόλης, της Μαδέιρα, ο Ελβετός πορτιέρο παρόλο που έχει συμβόλαιο ως το 2009 με την ομάδα του (και η τιμή του για απόκτηση είναι αρκετά υψηλή), φαίνεται πως θα μετακομίσει σε ελληνική ομάδα και πιθανών το "τριφύλλι"

" Ο Ελβετός διεθνής είναι στο δρόμο για μία εκ των τριών μεγάλων της Ελλάδας και κατά πάσα πιθανότητα αυτός είναι ο Παναθηναϊκό. Η μεταγραφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σχεδόν δεδομένη. Ο ίδιος σύλλογος έχει προσλάβει τον Ζοσέ Πεσέιρο και τον Εντουαρντίνιο, δύο τεχνικούς που έχουν δουλέψει στο σύλλογο της Μαδέιρα. Επίσης, τεχνικός διευθυντής είναι ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν ακόμα υπογραφές, αλλά το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Ο Μπενάλιο πρέπει να φέρει και λεφτά στην Νασιονάλ, όμως το ύψος δεν μπορεί να υπολογιστεί. Υπήρχε έντονη φημολογία πριν λίγο καιρό ότι θα μεταγραφεί στην Πόρτο για να πάρει τη θέση του Βίκτορ Μπαΐα, όμως τελικά φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός του Πεσέιρο και του Εντουαρντίνιο θα είναι ο προορισμός του" αναφέρει το δημοσίευμα.

Πληροφορίες από κύκλους της ΠΑΕ πάντως κάνουν λόγο για μια αξιόλογη περίπτωση που βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση στα πλάνα των "πράσινων" για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου και σύντομα αναμένονται (ίσως και θετικές) εξελίξεις.

Το τελευταίο αντίο και η "Μπάρτσα"


Το τελευταίο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τύπου έχει την Παρασκευή (25/05, 12:00) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο Βίκτορ Μουνιόθ. Ο Ισπανός τεχνικός θα παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, αποχαιρετώντας τους γνώριμους ανθρώπους που ήταν σε επαφή αυτούς τους μήνες που βρέθηκε στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Επόμενος σταθμός του 50χρονου προπονητή, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρείται ο πάγκος της Λα Κορούνια, ωστόσο πληροφορίες του SPORT 24 αναφέρουν πως οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τον "ισχυρό άνδρα" της Μπαρτσελόνα κ. Λαπόρτα, σε συνδιασμό με πιθανή απώλεια τίτλου των "μπλαουγκράνα" δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν στον πάγκο των Καταλανών (εφόσον απολυθεί ο Ράικαρντ)!!!

"Περίμενα περισσότερα..."

Το τυπικό μέρος για το "διαζύγιο" του Παναθηναϊκού με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη δόθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο διεθνής Κύπριος συναντήθηκε εκεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον ισχυρό άνδρα μεταξύ άλλων να του αναφέρει: "Περίμενα περισσότερα πράγματα από εσένα. Σου εύχομαι καλή τύχη στην ποδοσφαιρική σου καριέρα" και οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως σε όλο το διάστημα της συνεργασίας δε υπήρξε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους.

Διαψεύδει τα πάντα ο Εντογιέ

Εμπλοκή στην διαφαινόμενη πρώτη μετεγγραφή του Παναθηναίκού ή απλά θέμα πολιτικής, ενορχηστρωμένο από τη διοίκηση του τριφυλλιού. Ο «πανδαμάτωρ χρόνος» θα δώσει την απάντηση, αν και ο Ντάμε Εντογιέ εβρισκόμενος απόψε (24-05) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ακαντέμικα αρνήθηκε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!!

«Επιβεβαιώνω ότι ήμουν στην Αθήνα αλλά ήταν για προσωπικό ζήτημα. Φωτογραφήθηκα στο αεροδρόμιο. Μόνο εκεί. Με είδε κανείς με ανθρώπους του Παναθηναϊκού; Υπάρχει κάποια δικιά μου φωτογραφία στις εγκαταστάσεις της ομάδας; Στο στάδιο; Απολύτως τίποτα» αποκαλύπτει ο Σενεγαλέζος μέσος.

Ο Εντογιέ δεν αναφέρθηκε στο μέλλον του και δεν θέλησε να αναφέρει αν θα φύγει από την Ακαντέμικα ή όχι. Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές του SPORT 24 από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Σενεγαλέζος άσσος πραγματοποιεί αυτές τις αποπροσανατολιστικές δηλώσεις για να μην καταφύγει η Ακαντέμικα στη ΦΙΦΑ και εμπλακεί ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός σε μια δικαστική διελκυστίνδα, που σίγουρα θα δικαιώσει την ελληνική ομάδα.

Το SPORT 24 είναι σε θέση να γνωρίζει από πηγές στην Κοίμπρα, ότι στην χθεσινή προπόνηση της Ακαντέμικα ο αδελφός του Ντάμε, Ουσμάν, ο οποίος επέστρεψε από το δανεισμό του σε ομάδα της Αραβίας έλεγε στους συμπαίκτες του πως ο 22χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις...


Μετά τους Μπόβιο, Μπίσκαν, Χαραλαμπίδη την πόρτα της εξόδου στην Παιανία αναμένεται να δουν και οι Αντριτς, Κώτσιος, Θεοδωρίδης και Εμπεντε. Οι δύο Ελληνες σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχουν ειδοποιηθεί να βρουν άλλη ομάδα ενώ τόσο ο Κροάτης μέσος όσο και ο Καμερουνέζος γκολκίπερ δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα της νέας περιόδου για το "τριφύλλι".

Η ατάκα "τίτλου" του Σουφλιά

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς εγκαινίασε την Πέμπτη την γραμμή του Μετρό Μοναστηράκι-Αιγάλεω, και στο περιθώριό εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό:

" Εδώ θα πανηγυρίζουμε τις νίκες του Παναθηναϊκού! Φέτος δεν τα καταφέρατε, αλλά του χρόνου πρέπει να το πάρουμε. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο, με την προσπάθεια όλα γίνονται!

Επιστρέφουμε και στην Λεωφόρο. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο. Και μετά... εδώ

" τόνισε απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους στον σταθμό "Ελαιώνας", του οποίου η έξοδος θα απέχει περί τα 500 μέτρα από το νέο γήπεδο του "τριφυλλιού".

Παρόντες στην εκδήλωση που ικανοποιήθηκαν με όσα είπε ο κ. Σουφλιάς ήταν εκτός από τους ανθρώπους του Υπουργείου, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βαγγέλης Σαμαράς, ο γενικός αρχηγός Γρηγόρης Παπαβασιλείου, οι Μάντζιος, Θεοδωρίδης και Τζόρβας, καθώς επίσης και οι παλαίμαχοι άσοι Δομάζος και Αντωνιάδης.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ