ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Ντιόγκο σε... Γκιλιέρμε(;)

Από τον Ντιόγκο σε... Γκιλιέρμε(;)
Ντιόγο

Του Ντιόγκο καθυστερεί και οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως ο ΟΣΦΠ έχει εναλλακτικό πλάνο... Γκιλιέρμε (vids)

Ο Τύπος της Βραζιλίας αναφέρει πως μετά την αρχική προσφορά ύψους 7 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός επανήλθε προτείνοντας 11 εκ. για την απόκτηση του 21χρονου σταρ.
Η διοίκηση της Πορτουγκέζα αντιπροτείνει το εξωπραγματικό ποσό των 40 εκ. ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τα πλήρη δικαιώματα του νεαρού σέντερ φορ μία κίνηση που καταδεικνύει τη σθεναρή αντίσταση της στη μετεγγραφή του.

" Δεν γνωρίζω κάτι επίσημο. Ο Λεονάρντο (σ.σ.:πρώην συμπαίκτης του) μου τηλεφώνησε και μου μετέφερε πως ο προπονητής με θέλει.

Μου ανέφερε πως η πόλη είναι πολύ ωραία και θα είναι εύκολο να προσαρμοστώ. Το πιο δύσκολο είναι η γλώσσα. Έχω λάβει καλές πληροφορίες και δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω εξεί. Θα πρέπει να βρούμε όλοι την καλύτερη λύση" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιόγκο.

Εναλλακτικό πλάνο με Γκιλιέρμε

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως από τη στιγμή υπάρχει τροχοπέδη στην υλοποίηση της μετεγγραφής οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ενεργοποιήσει το "plan B" που έχει σαν στόχο τον 19χρονο επιθετικό Γκιλιέρμε της Κρουζέιρο. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικός είναι το αστέρι της βραζιλιάνικης ομάδας και στην Κρουζέιρο θεωρούν πως οι προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Το συμβόλαιο του 19χρονου επιθετικού εκπνέει το 2012, ενώ σημειώνεται ότι το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε είχε καταθέσει πρόταση ύψους 6 εκ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους προσανατολίζονται να καταθέσουν πρόταση 4 εκ. ευρώ στην Κρουζέιρο για να αποκτήσουν το 50% των δικαιωμάτων του Γκιλιέρμε σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση του Ντιόγκο. Το σενάριο αυτό μοιάζει αρκετά πιθανό ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς την πίεση χρόνου για τον Ολυμπιακό, αφού όλα συνηγορούν πως οι πρωταθλητές θέλουν άμεσα να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία και να καλύψουν τις κενές θέσεις στη γραμμή κρούσης.

Ο Γκιλιέρμε έχει μέχρι στιγμής σκοράρει 6 γκολ και μια ασίστ σε 8 συμμετοχές με την Κρουζέιρο, έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βρίσκεται τη στιγμή αυτή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Βραζιλία. Συνήθως παίζει ακριβώς πίσω από τον επιθετικό που βρίσκεται στην κορυφή, έχει εξαιρετική κάθετη πάσα και όπως καταδεικνύουν και τα φετινά του στατιστικά έχει καταφέρει να βελτιώσει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά του.

Διάψευση για μαύρη λίστα από ΠΑΕ



Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την παράδοση μαύρης λίστας από τον Ερνέστο Βαλβέρδε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή όπως αναφέρει τα πρόσφατα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ. Aναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παραδώσει στην Διοίκηση λίστα με ονόματα ποδοσφαιριστών που φέρονται ως υποψήφιοι για αποχώρηση, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. είναι υποχρεωμένη να προβεί στην κατηγορηματική διάψευση των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων και «πληροφοριών», τα οποία είναι απολύτως ανακριβή. "

Θρίλερ με Ντιόγκο



Οι τελευταίες εξελίξεις της... ολονυχτίας για το ρεπορτάζ της περίπτωσης Ντιόγκο και Ολυμπιακού έχουν ως εξής: Τρεις διαφορετικές αθλητικές ιστοσελίδες της Βραζιλίας ανέφεραν χαρακτηριστικά περίπου στις 03:00 ώρα Ελλάδας: " Η Πορτουγκέζα θα προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της αστέρι, τον Ντιόγκο, αν και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δαπανήσει έντεκα εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του". Και τα τρία δημοσιεύματα, είχαν αυτολεξεί το ίδιο κείμενο.

Να σημειωθεί ότι, πριν από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πορτουγκέζα, στη "χώρα του καφέ" δημοσιεύτηκε η είδηση πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, πιθανότατα με θετικό φινάλε για την ελληνική ομάδα.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά, πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο για την απόκτηση του 21χρονου άσου και έχει σημαντική τύχη για να τα καταφέρει. Οι ώρες είναι κρίσιμες και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά...

Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 11 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου επιθετικού, ενώ έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας όμως ούτε απέρριψε, ούτε αποδέχτηκε την πρόταση των "ερυθρολεύκων". Ο πρόεδρος της Βραζιλιάνικου συλλόγου Μανουέλ Νταλούπα, πιέζεται από τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου ώστε να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς θα εισρεύσει "ζεστό" χρήμα στην ομάδα και θα αποτελέσει οικονομική ανάσα για τον σύλλογο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Το 40% του παίκτη ανήκει σε τράπεζα της Βραζιλίας, ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που ανήκει στην Πορτουγκέζα 30%, ενώ το υπόλοιπο 30% ανήκει στον μάνατζερ του παίκτη.

Η διοίκηση της Πορτουγκέζα αναγνωρίζει ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο, ζητώντας 13 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βραζιλιάνοι επιθυμούν να έχουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που θελήσει ο Ολυμπιακός να τον πουλήσει.

Αντίθετα, όλοι την απόφαση για τον νεαρό άσο περίμεναν και η Πορτουγκέζα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός αριστερού μπακ (ονόματι Μπρούνο Μάρτινς) από την Γκρέμιο.

Ο Γκιγιέρμε εν δράσει...














































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ