ΑΡΗΣ

Από τον Τζόρτζεβιτς στον Ράκιτς

Από τον Τζόρτζεβιτς στον Ράκιτς
Τζόρτζε Ράκιτς

Ο Τζόρτζε Ράκιτς της Μόναχο 1860 είναι η επόμενη επιλογή του Σάκη Τσιώλη για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής του Άρη από την στιγμή που δεν προχώρησε το φλερτ με τον Φιλίπ Τζόρτζεβιτς.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό της γαλλικής Ναντ που είχε ξεκινήσει την περασμένη Τετάρτη.

Η επόμενη επιλογή όμως δεν ήταν ο 30χρονος διεθνής Φιλανδός Μίκαελ Φόρσελ που έχει προταθεί αλλά ο 26χρονος διεθνής Σέρβος της γερμανικής Μόναχο 1860 με την διερευνητική επαφή να έχει ήδη γίνει.

Ένα ενδιαφέρον το οποίο επιβεβαίωσαν στο Sport24.gr τόσο ο Ράκιτς όσο και ο αθλητικός διευθυντής των «λιονταριών», Φλόριαν Χίντερμπέργκερ, ενώ ενήμερος δείχνει να είναι και προπονητής της ομάδας, Ράινερ Μάουρερ, που στο παρελθόν είχε περάσει από την Ελλάδα στους πάγκους των ΟΦΗ, Ρόδος και Καβάλας.

Στην ερώτηση για το αν είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη ο Σέρβος επιθετικός τόνισε: « Έτσι νομίζω και περιμένω νέα μέσα στις επόμενες μέρες», ενώ ο τεχνικός του πρόσθεσε: «Κάτι έχω ακούσει», επιβεβαιώνοντας με την σειρά του το φλερτ για να δώσει επιπλέον προέκταση ο αθλητικός διευθυντής της Μόναχο 1860.

« Πράγματι έχουμε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τον Άρη πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουμε τίποτα το επίσημο», για να παραδεχθεί πως στα χέρια της Μόναχο 1860 είχε φθάσει προ ημερών επίσημη πρόταση για τον Ράκιτς από τις Ντιναμό Μινσκ και μία τουρκική ομάδα που όμως δεν θα θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της.

Γιατί όμως η διοίκηση της Μόναχο 1860 επιθυμεί να απεμπλακεί από το ρόστερ του Ράκιτς; «Για να μπορέσει να βγει το μπάτζετ μας μιας και το συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό», όπως τόνισε ο Χίντερμπέργκερ κάτι που ισχύει και για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της ομάδας.


Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο Ράκιτς, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από αυστριακή Σάλτσμπουργκ έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ, δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Μόναχο 1860 για την Β΄ Γερμανίας.

Σε αντίθεση με πέρσι που είχε αγωνιστεί στα 27 από τα 34 του πρωταθλήματος της Β΄ Γερμανίας και σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου. Πλέον αυτό που απομένει να φανεί τελικά είναι αν θα προχωρήσει το φλερτ της ΠΑΕ Άρης στο πρόσωπό του εκτός και αν γίνει κίνηση για τον Βαγγέλη Μάντζιο ακόμη και σήμερα.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Άρη αφού διέμεινε στην Ρώμη, όπου έφθασε χθες το μεσημέρι μετά από μία πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ριέτι όπου διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι με την Λάτσιο το βράδυ της Κυριακής, θα αναχωρήσει για την Σαρδινία.

Εκεί ο Τσιώλης θα δει τους ποδοσφαιριστές του στο τελευταίο τους φιλικό για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους αγωνιζόμενους κόντρα στην Κάλιαρι (21:30, CONN-X) απόντος των διεθνών Μιχάλη Σηφάκη και Κρίστι Βανγκέλι που αναχώρησαν χθες για τις Εθνικές τους ομάδες.

Χθες εξάλλου ο 22χρονος Στέλιος Τσουκάνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου υπέγραψε το τριετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του με τον πρώην αριστερό χαφ της Αναγέννησης Επανομής να είναι να δοθεί δανεικός την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Βέροια ή τον Πιερικό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ