COPA AMERICA

Από τους 4 οι 3 προκρίθηκαν...

Από τους 4 οι 3 προκρίθηκαν...
Ρομπίνιο

Το Μεξικό, η Βραζιλία και η Χιλή πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα

Μεξικό - Χιλή 0-0


Αυτό που ξεχώρισε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η... παρουσία του Νέρι Καστίγιο στον πάγκο των "Αζτέκων" καθώς ο άσος του Ολυμπιακού χρειάστηκε ανάσες για τη συνέχεια αλλά και να προστατευτεί καθώς βρίσκεται στο όριο των καρτών.

Από εκεί και πέρα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο το θέαμα δεν ήταν επιπέδου Κόπα Αμέρικα με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία του αγώνα να υπάρχουν αποδοκιμασίες. Όπως και να το κάνουμε όμως, το εισιτήριο ήταν ο στόχος και των δύο και η λευκή ισοπαλία ήταν το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Βραζιλία - Ισημερινός 1-0


Άξιο αναφοράς το τέταρτο γκολ του Ρομπίνιο, η πρόκριση της "σελεσάο" στα προημιτελικά και τα 60 λεπτά του Φέλιξ Μπόρχα. Όλα τα υπόλοιπα, μια από τα ίδια με τον πρώτο αγώνα. Ήταν η τελευταία αγωνιστική του ομίλου και δεν επιτρέπονται λάθη. Νίκη και με... μισό μηδέν.

Απόδειξη για το... θέαμα θα μπορούσε να είναι το μοναδικό γκολ, που μπήκε με πέναλτι που στην αρχή δόθηκε... θέατρο! Ο Ρομπίνιο (ανατράπηκε από τον Εσπινόσα) ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του άσου της πρωταθλήτριας Ισπανίας και είναι ο μοναδικός σκόρερ της Βραζιλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ισημερινός θα μπορούσε να κάνει τους βραζιλιάνους να... τρέχουν αλλά ο Μπόρχα αστόχησε να πλασάρει από πλάγια θέση εκτός περιοχής.

Για την προημιτελική φάση το Μεξικό θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αργεντινή ή Παραγουάη (όποιος από τους δύο βγει δεύτερος) ενώ η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει τη Χίλη.

Δείτε φάσεις και από τα δύο παιχνίδια:



















TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ