ΑΡΗΣ

Αποχαιρετά ο Πασσαλής

Αποχαιρετά ο Πασσαλής
Πασσαλής

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Πέτρος Πασσαλής για τον Άρη από τη νέα σεζόν

"Ήταν απόφαση της διοίκησης να μην ανανεωθεί η συνεργασία μας, αλλά το ζήτησα κι εγώ πριν από ένα μήνα μετά από εκείνο το επεισόδιο με τον προπονητή (σ.σ. Κίκε Ερνάντεθ)", τόνισε ο Πασσαλής και συνέχισε: "Εγώ σεβάστηκα κάθε απόφαση του και για αυτό θα αναζητήσω άλλού την τύχη μου"

Αναφορικά με το ότι έζησε την τελευταία διετία είπε: "Πέρσι τέτοια εποχή η ομάδα πανηγύριζε την άνοδο στην Α΄ Εθνική και φέτος πανηγυρίζει την έξοδο στο Κύπελλο UEFA. Η επιτυχία αυτή πιστώνεται και στον προηγούμενο προπονητή τον κ. Όγιος και στον κ. Ερνάντεθ, καθώς επίσης στους 32 ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τους φιλάθλους".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το τι θα του μείνει από την παρουσία του στον Άρη λέγοντας: "Μου μένει το γεγονός ότι δεν πήραμε ένα τίτλο. Πήγαμε δύο φορές σε τελικό κυπέλλου, βγήκαμε τρεις φορές στην Ευρώπη, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα τρόπαιο.

Αυτή τη στιγμή αφήνω τον Άρη σε μία πολύ καλή χρονική περίοδο και ελπίζω να πάει ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Σε αυτά τα 6 χρόνια πέρασα και εύκολες και δύσκολες στιγμές. Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω για το καλύτερο και αυτό έκανα και στον Άρη. Χαίρομαι με τον τρόπο που φεύγω, γιατί ο Άρης είναι ανταγωνιστικός".

Όσον αφορά για το μέλλον του ο Πασσαλής τόνισε: "Δεν έχω πρόταση από καμία ομάδα ακόμη και δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Όταν έρθουν προτάσεις θα τις εξετάσω και θα αποφασίσω που θα πάω. Δε θα μετρήσει μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά και οι φιλοδοξίες που θα έχει η κάθε ομάδα".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να ξεχωρίσει έναν προπονητή και έναν παίκτη από αυτούς που συνεργάστηκε στον Άρη είπε: "Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ο κ. Μισέλ και ο κ. Όγιος από προπονητές, ενώ από συμπαίκτες ο Τσίμπα, ενώ και ο Κόκε είναι απίστευτα ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Στην κορυφή όλων των Ελλήνων τοποθετώ τον Γιώργο Κολτσίδα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ