ΤΣΕΛΣΙ

Αποχαιρετά τους "μπλε" ο Κουντιτσίνι

Αποχαιρετά τους "μπλε" ο Κουντιτσίνι
Κουντιτσινι

Οι ελάχιστες συμμετοχές οδήγησαν τον Κάρλο Κουντιτσίνι να ενημερώσει την Τσέλσι πως θέλει να αποχωρήσει

Ο 34χρονος πορτιέρο που βρίσκεται στους "μπλε" από το 1999, έχει χαρακτηριστεί ως ένας καλύτερους γκολκίπερ στην Αγγλία, όμως από το 2004 όπου ο Πετρ Τσεχ μετακόμισε στο Λονδίνο, έχει μόλις 23 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτή είναι η αιτία που θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.
Βέβαια το συμβόλαιο του Ιταλού δεν τελειώνει την προσεχή μεταγραφική περίοδο, η Τσέλσι από την μεριά της επιθυμεί την παραμονή του αφού είναι πολλοί οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τον Τσεχ, όμως ο μάνατζερ του παίκτη ενημέρωσε την διοίκηση των Λονδρέζων πως ο πελάτης του θέλει να αποχωρήσει.

"Θα έχουμε άλλη μια συνάντηση με την Τσέλσι για να αποφασίσουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα και τον Κάρλο. Η Άστον Βίλα έχει δείξει ενδιαφέρον όπως και η Μάντσεστερ Σίτι", δήλωσε ο ατζέντης του Κουντιτσίνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Μάρτιν Ο' Νιλ, δεν φαίνεται διατεθειμένος να πληρώσει 9 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Σκοτ Κάρλσον που αγωνίζεται δανεικός από την Λίβερπουλ και ο Κουντιτσίνι φαντάζει ιδανική λύση...




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ