ΑΡΗΣ

Αποχαιρέτησε με άδεια ο Ναφτί

Αποχαιρέτησε με άδεια ο Ναφτί
INTIME SPORTS

Δύο ημέρες άδεια χορηγήθηκε στον Γαλλοτυνήσιο μέσο, Μεντί Ναφτί, προκειμένου να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν υπολογίζει σε Τόχα και Τσεζαρεκ ο Κούπερ ενόψει του αγώνα με την Καβάλα

Δύο ημέρες άδεια χορηγήθηκε στον Γαλλοτυνήσιο μέσο, Μεντί Ναφτί, προκειμένου να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Για τον λόγο αυτό ο 32χρονος δυναμικός διεθνής Τυνήσιος μέσος του Άρη βρέθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και αποχαιρέτησε τα μέλη του τεχνικού τιμ και τους συμπαίκτες του.

Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τη λύση του συμβολαίου του Ναφτί κάτι που δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Τόνι Κάλβο. Ο Ιταλός όπως είναι γνωστό στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας συμφωνήθηκε να δοθεί με την μορφή δανεισμού στην ιταλική Πάρμα μέχρι το καλοκαίρι με ενδεχόμενο αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξάλλου άγνωστο συνεχίζει να παραμένει αν ο Κάρλος Ρουίς θα παραμείνει στο δυναμικό του Άρη ή θα προτιμηθεί η λύση του συμβολαίου με τον διεθνή επιθετικό από την Γουατεμάλα που δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Για τον λόγο εξάλλου αυτό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός της περίπτωσης του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Ιντερνασιονάλ Εντού εξετάζουνε πάντα και τον Ισπανό Μπένχα της Μπαρτσελόνα Β΄.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (30/12) η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο αγώνα του 2011 με αντίπαλο την Καβάλα την επόμενη Τρίτη (04/01, 19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ένα παιχνίδι στα πλαίσια της πρεμιέρας του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League - 16ης αγωνιστικής – με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να μην μπορεί να υπολογίζει πλέον στους Κάρλος Τόχα και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Κολομβιανός μέσος ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα στον αχίλλειο και διάταση στον δικέφαλο, ενώ ο Κροάτης επιθετικός έχει έντονες ενοχλήσεις – διάταση - στον δικέφαλο ενώ αμφότεροι παραμένουνε αμφίβολοι και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (10/01).

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνμα, Αγτζίδης και Παπαζαχαρίας ενώ το αυριανό πρόγραμμα της Παρασκευής (31/12) περιλαμβάνει μία προπόνηση, για το Σάββατο (01/01) θα υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (02/01).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ