ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Κετσπάγια

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Κετσπάγια
Κετσπάγια

Ο Κετσπάγια πέρασε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη για να αποχαιρετήσει τους παίκτες

Ο Γεωργιανός στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ζήτησε συγνώμη, όπως τόνισε, αν αδίκησε κάποιον, ενώ υποστήριξε πως δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος προπονητής στον Θρύλο. Να σημειώσουμε πως από την πλευρά των παικτών δεν θέλησε κάποιος να πει κάτι.
" Χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί σας και όπου και να βρίσκομαι θα λέω ότι έχω φίλους στον Ολυμπιακό. Εσάς. Μακάρι σε αυτή την ομάδα να ήμουν παίκτης και όχι προπονητής. Διότι το έργο των προπονητών στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Εσείς ξέρετε την αλήθεια. Με κανέναν από εσάς δεν τσακώθηκα. Με πειράζει τι γράφουν, γιατί δεν είναι αλήθεια. Εγώ με κανέναν από εσάς δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είχε κάποιος από εσάς μαζί μου. Αλλά ειλικρινά δεν το ξέρω. Ζητάω συγνώμη αν αδίκησα κάποιον, αλλά γενικά θέλω να ξέρετε πως ότι έκανα το έκανα για το καλό της ομάδα.

Μπορεί να φώναξα κάποια φορά παραπάνω, αλλά πρόβλημα δεν είχα με κανένα. Και δεν νομίζω ότι έκανα κακό στον Ολυμπιακό. Μαζί περάσαμε στους ομίλους και αν έμενα στην ομάδα, είμαι βέβαιος ότι θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι αν συνεχίζαμε μαζί θα πετυχαίναμε όλους τους στόχους. Είστε όλοι καλοί παίκτες και σας εύχομαι να πετύχετε τους στόχους του Ολυμπιακού κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα κάνετε".

Λεντέσμα: "Δεν φοβόμαστε την Τούμπα"

O Kριστιάν Λεντέσμα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας αισιόδοξος για νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ: " Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο γήπεδο, μια καυτή έδρα, αλλά έχουμε παίξει και άλλες φορές σε τέτοια γήπεδα και δεν μας προβληματίζει. Προσωπικά θα παίξω για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο και ελπίζω να συνδυάσω αυτό το ματς με μία νίκη. Έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Είναι κρίμα που θα λείψει ο Ζαϊρί όπως μάθαμε την τελευταία στιγμή, όπως είναι κρίμα που θα λήψει ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα", τόνισε ο Αργεντίνος, ενώ αναφορικά με την πρόσληψη του Ζίκο, δήλωσε: "Ο Ζίκο είναι γνωστός σε όλους. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες και τώρα θα είναι προπονητής μας. Ελπίζω και περιμένω το καλύτερο με τον προπονητή".

Ντιόγκο: "Θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη"

Το "διπλό" στην Τούμπα υπάρχει μόνο στο μυαλό του Ντιόγκο. Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Μπάντοβιτς. " Ξέρουμε το γήπεδο αυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρά τα προβλήματα μας. Όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη. Με τον νέο προπονητή θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για τον Ολυμπιακό. Τον γνωρίζουν όλοι και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε μαζί του. Το σιγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου για το καλύτερο", τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ντουντού: "Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα"

Ο Ντουντού Σεαρένσε μετά την περσινή εμπειρία του από την Τούμπα δηλώνει ανεπηρέαστος από την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα: " H Τούμπα είναι μία δύσκολη έδρα αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θέλουμε τη νίκη. Εμείς κάναμε τη μεγάλη... επιστροφή στο παιχνίδι με την Αλκμάαρ. Δείξαμε τον καλό μας εαυτό. Είχαμε πολύ πάθος και αρκετά... νεύρα στο παιχνίδι μας. Καταφέραμε και αλλάξαμε προς το καλύτερο την εικόνα μας".

Ο Ντουντού δηλώνει ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του Ζίκο: " Για μένα είναι κάτι εξαιρετικό που η ομάδα συνεργάζεται πλέον με τον Ζίκο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο εκτός από κολακευτικά λόγια. Είναι μεγάλη τύχη και για την ομάδα και για μένα που θα έχω έναν προπονητή από την Βραζιλία στην Ευρώπη. Πρέπει όλοι να αποδείξουμε ότι η αλλαγή θα κάνει καλό. Αυτό ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι".


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ