ΙΝΤΕΡ

Αποχωρεί από την Ίντερ ο Κόρντοβα

Αποχωρεί από την Ίντερ ο Κόρντοβα
Κόρντοβα

Ο Ιβάν Κόρντοβα ανακοίνωσε πως μία λαμπρή καριέρα δεκατριών χρόνων στην Ίντερ θα λάβει τέλος, καθώς πρόκειται να φύγει από τους "νερατζούρι" το καλοκαίρι.

Τίτλους τέλους σε μία πολύ μεγάλη καριέρα στην Ίντερ έριξε ο Ιβάν Κόρντομπα.

Ο Κολομβιανός, ο οποίος βρισκόταν από το 1999 στο Μιλάνο, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους "νερατζούρι".

Τα χρόνια πέρασαν, ο Κόρντοβα έφτασε τα 35, και όπως αναμενόταν ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε αισθητά. Φέτος αγωνίστηκε μόνο τέσσερις φορές, τις τρεις εκ των οποίων ως αλλαγή, και αυτό αποτυπώνει την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από το χρόνο συμμετοχής του και κατάλαβε πως αυτό δεν μπορεί ν' αλλάξει με την παραμονή του στην Ίντερ. Επομένως, ζήτησε να φύγει και το αίτημά του έγινε αποδεκτό, όπως αποκάλυψε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

"Το σημερινό ντέρμπι θα είναι το τελευταίο μου στο "Σαν Σίρο" ως παίκτης. Αποφάσισα να σας το πω, μετά τη συνομιλία που είχα με τον πρόεδρο, τον προπονητή και τα άλλα υψηλόβαθμα στελέχη" δήλωσε αρχικά και προσέθεσε:

"Αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου μόνο το παιχνίδι, όπως όλοι, αλλά θα υπάρχει χρόνος μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συζητήσουμε για το μέλλον μου και τα 13 υπέροχα χρόνια που πέρασα εδώ".

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Κόρντοβα στα 13 χρόνια του στους "νερατζούρι" πραγματοποίησε 439 εμφανίσεις, κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα Ιταλίας, ισάριθμα Σουπερ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ