ΑΓΓΛΙΑ

Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο ο Μουαμπά

Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο ο Μουαμπά
Μουάμπα

Ο Φαμπρίς Μουαμπά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Ο παίκτης της Μπόλτον Φαμπρίς Μουαμπά, είχε υποστεί καρδιακή προσβολή τον περασμένο Μάρτιο στο παιχνίδι κυπέλλου με την Τότεναμ και για μερικά λεπτά θεωρούνταν κλινικά νεκρός.

Μετά από μήνες αβεβαιότητας για τον αν ο Μουαμπά θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους οι γιατροί απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο 24χρονος παίκτης πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τα γήπεδα, γεγονός που τον θλίβει όπως τονίζει στις δηλώσεις του.

" Παρότι τα νέα δεν είναι καλά και είμαι συντετριμμένος νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαι ζωντανός και τους γιατρούς που με φρόντισαν.

Από την στιγμή που υπέστη καρδιακή προσβολή και πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο πίστευα ότι θα συνέχιζα την καριέρα μου και θα έπαιζα στην Μπόλτον.

Σε συνέχεια της αποθεραπείας μου ταξίδεψα την τελευταία εβδομάδα στο Βέλγιο για περαιτέρω ιατρική συμβουλή από κορυφαίο καρδιολόγο.

Τα νέα που έλαβα δεν ήταν αυτά που ήλπιζα κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου από την εποχή μου ήμουν παιδί και μου έδωσε τόσες ευκαιρίες. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έπαιξα ποδόσφαιρο σε τόσο υψηλό επίπεδο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ