ΠΑΟΚ

Αποχωρεί ο Πία

Αποχωρεί ο Πία
New Image

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Πία για να λύσει το συμβόλαιο του

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Πία μετά από κλήση που δέχθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του που είχε υπογράψει στα τέλη του Ιανουαρίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η παρουσία του Πία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κράτησε για περίπου μία ώρα. Στην διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε αντικείμενο της δεν ήταν άλλο από την λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ όπως και έγινε.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα όπως υποστηρίζεται από τους ιθύνοντες του "Δικέφαλου" έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά και η συμφωνία ήρθε χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Πία εισέπραξε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη το ποσό των 25.000 ευρώ ως προκαταβολή χρήματα τα οποία ήταν τελικώς και τα μόνα.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, φέρεται αποφασισμένος να συμπεριλάβει τους νεαρούς Αθανασιάδη και Ντελίμπαση στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μια πρωινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Λόλα στην Σουρωτή περιελάμβανε η σημερινή μέρα για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Τόνι Γκονζάλεζ πήρε μέρος σε ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, ανεβάζοντας ρυθμούς και κάνοντας κάποιες ασκήσεις κυρίως με μπάλα, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος που έκανε επίσης ένα μέρος της κανονικής προπόνησης έκανε και έξτρα πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση και τελευταία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα και θα ξεκινήσει στις 16:45.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ