ΠΑΟΚ

Αποχώρησε ο Αραμπατζής

Αποχώρησε ο Αραμπατζής
Αραμπατζής-παοκ MOTIONTEAM

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, καθώς λίγο πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης αποχώρησε τραυματισμένος ο Νίκος Αραμπατζής

Η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα και οικογενειακό δίτερμα.
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην αυτών που είχαν μεγάλη συμμετοχή στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής, οι οποίοι έκαναν χαλάρωμα (Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ, Kωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Βρύζας, Μελίσσης, Ορφανός και Βαγγελής).

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος όμως αποχώρησε τραυματισμένος ο Νίκος Αραμπατζής με την σοβαρότητα του προβλήματός του να εκτιμηθεί αύριο Τρίτη.

Επόμενο ήταν η εξέλιξη αυτή να μην αρέσει σε καμία περίπτωση στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Παράσχο, που περιμένει με την δική του αγωνία τα αυριανά νέα.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Λάκης, Γλύκος και Σάλμον με τον τελευταίο να γυμνάζεται σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Τέλος αύριο το πρωί θα υπάρξει ξεχωριστή προπόνηση για τους τερματοφύλακες της ομάδας οι οποίοι θα συμμετέχουν κανονικά και στην απογευματινή (18:30).






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ