ΑΡΗΣ

Αποχώρηση Κάλβο και Αράνο για τετράδα

Αποχώρηση Κάλβο και Αράνο για τετράδα
κάλβο

Πονοκέφαλος για Κούπερ που είδε τον Κάλβο να αποχωρεί από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων. Αράνο: "Υψηλά στάνταρ"

Ο Ισπανός αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και το απόγευμα θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, ενώ αύριο θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ της ομάδας για την τελική εκτίμηση. Από αυτήν θα κριθεί και το αν θα δώσει ή όχι το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιχάλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη στην μέση του.

Κατά τα άλλα ο Νταρίο Φερνάντες συνεχίζει το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών του ενώ θα απουσιάσει την Κυριακή λόγω τιμωρίας. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ζαμπέτας: "Πληγωμένο θηρίο"


Σε πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ARIS Sports Café - που διαμορφώθηκε ανάλογα με την περίσταση από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Αγαπητό Βαλογιώργη και τους συνεργάτες του - η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Άρης, όπου έδωσαν το παρών όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, με εξαίρεση τον Σεμπάστιαν Αμπρέου, από τους ιθύνοντες της διοίκησης μέχρι τον... τελευταίο υπάλληλο.

Πέρα από ορισμένες ώρες ηρεμίας και ξεγνοιασιάς για τους ποδοσφαιριστές, την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά που φυσικά χάρηκαν με την ψυχή τους και τα δώρα που έλαβαν ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους Αρειανούς: " Μέσα σε αυτό το οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας, εύχομαι σε όλους τους Αρειανούς καλά Χριστούγεννα, επιτυχίες και χαρές από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο μας. Γνωρίζουμε ότι το όφελος από τη δυναμική και τις γνώσεις αυτού του ανθρώπου θα είναι μακροπρόθεσμο. Για αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και επενδύσαμε πάνω του.

Έχουμε στηρίξει επάνω του τον απόλυτο σχεδιασμό της ομάδας μας. Θα οδηγήσει την ομάδα εκεί που πρέπει. Βασικός στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και θα παλέψουμε όλοι για αυτό. Ο Άρης είναι «πληγωμένο θηρίο» που πρέπει να ανασυνταχτεί"



.

Αράνο: "Υψηλά στάνταρ"


Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Άρη τοποθετήθηκε ο Αργεντινός Κάρλος Αράνο που τόνισε: " Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε διάθεση να κλείσουμε με νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Νίκη που θα γυρίσει σελίδα για την ομάδα μας. Πρέπει να είμαστε καλά σε όλους τους τομείς.

Θα παίξουμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παλεύουμε υπό τις οδηγίες του προπονητή μας και έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα τερματίσουμε μέσα στην τετράδα. Αν δεν είχα αυτούς τους στόχους θα έμενα στην πατρίδα μου. Η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ το ίδιο κι εγώ. Θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο του Άρη. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για περισσότερες νίκες και επιτυχίες"



.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ