ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αποδεκατισμένος" στη Θεσσαλονίκη

Αποδεκατισμένος στη Θεσσαλονίκη. Έμειναν εκτός Άντζας και Πατσατζόγλου. Θέλει Γκαλέτι η Γιούβε

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.
Παρόλα αυτά δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Παρασκευή Άντζα, αλλά ούτε και τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και κρίθηκε ροτιμότερο να μείνουν εκτός δράσης, δεδομένου ότι το Σάββατο δοκίμασαν να προπονηθούν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να πονέσουν.

Στο μεταξύ ατομικό έκανε ο Ιεροκλής Στολτίδης τόσο στο γήπεδο, όσο και στο γυμναστήριο, όπου είχε για... παρέα τον Ραούλ Μπράβο. Ο τελευταίος συνεχίζει τη θεραπεία και όπως κι οι υπόλοιποι δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό.

Κατά τα άλλα ο Φερνάντο Μπελούτσι προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του, έχοντας ξεπεράσει το αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της προπόνησης ανακοινώθηκαν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τους: Νικοπολίδης , Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Λεονάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ντουντού, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Μενδρινός και Κοβάσεβιτς. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν και την Κυριακή το πρόγραμμα τους.

Ενδιαφέρον Γιουβέντους για Γκαλέτι

Η απόδοση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ αλλά η αξία του Αργεντίνου άσσου δεν αμφισβητείται. Οι εμφανίσεις του την φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και μία από αυτές είναι η Γιουβέντους.

Ο πολυτιμότερος παίκτης των "ερυθρόλευκων" είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της "Μεγάλης Κυρίας" από την περσινή σεζόν και απόδειξη ήταν η παρουσία ανθρώπου της Ιταλικής ομάδας στο Καραϊσκάκη, σε κρίσιμους αγώνες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε από τον Ιταλικό σύλλογο, που θέλει να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που καταθέσει πρόταση απόκτησης του Αργεντίνου άσσου.

Ενδιαφέρον για τον Γκαλέτι είχε δείξει και η Ίντερ στο παρελθόν, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για τις δύο πλευρές, αφού οι "νερατζούρι" απέσυραν το ενδιαφέρον τους δίχως να καταθέσουν πρόταση αγοράς του παίκτη.





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ