ΑΡΗΣ

Αποδοκιμασίες με απαίτηση

Αποδοκιμασίες με απαίτηση
INTIME SPORTS

Η δεύτερη συνεχόμενη πρόωρη ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη έφερε αποδοκιμασίες από φιλάθλους της ομάδας μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα.

Το παιχνίδι του Άρη με την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μπορεί να διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών αυτό όμως δεν εμπόδισε φιλάθλους του Άρη να βρεθούν έξω από αυτό μετά τη λήξη του.

Κι όχι μόνο έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων αλλά και από την πίσω πλευρά ζητώντας να δουν κάποιο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ για εξηγήσεις για το πώς έχει το σήμερα και το αύριο της ομάδας.

Περίπου 50 οπαδοί του Άρη περίμεναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια επί της οδού Παπαναστασίου όπου και τους αποδοκίμασαν έντονα την ώρα που έβγαιναν από την πόρτα με σκοπό να επιβιβαστούν στο πούλμαν της αποστολής.

" Συγχαρητήρια, τερματίσατε στην 9η θέση…" τους φώναζαν με ειρωνική διάθεση, ενώ ακόμη μεταξύ αυτών που ακούστηκαν ήταν: " δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα" και " ντροπή σας".

Εν τω μεταξύ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα οι διοικούντες της ΠΑΕ Άρης μαζεύτηκαν στα γραφεία με θέμα την επόμενη μέρα και αφού προηγηθεί ένας απολογισμός για την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.

Όσο για τον Νόε Ακόστα ο Ισπανός που σημείωσε το τελευταίο γκολ του Άρη στην φετινή αγωνιστική περίοδο στάθηκε στην διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στον Μίχαλ Πρόμπιερζ ως τα κύρια αίτια της φετινής αποτυχημένης χρονιάς του Άρη.

" Μπήκαμε για να κερδίσουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δεν το καταφέραμε. Ίσως και η τύχη να μην μας άφησε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να έχουμε το κίνητρο να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, είτε η ομάδα κυνηγά κάποιον αγωνιστικό στόχο είτε όχι", τόνισε ο Ακόστα για το αγωνιστικό κομμάτι.

Κι όσο για το τι έφταιξε στην χρονιά που ολοκληρώθηκε είπε: " Θα σταθώ σε δύο σημεία, τα οποία επηρέασαν περισσότερο κατά τη γνώμη μου. Μετά την αποχώρηση του προπονητή με τον οποίο ξεκινήσαμε τη χρονιά, δεν έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή και αυτό φάνηκε και αποτελέσματα. Επίσης, καθοριστικός παράγοντας ήταν αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ