ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Πλατής

ΑΠΟΕΛ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Πλατής
APOEL FC

Δεύτερο θύμα από τροχαίο δυστύχημα θρηνεί μέσα σε λίγες μέρες η ποδοσφαιρική κοινότητα της Κύπρου, καθώς μετά τον χαμό του Πωλ Τζούλιους, την Παρασκευή (23/08) έφυγε από τη ζωή και ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ομάδας futsal του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής.

Το μαύρο σύννεφο που έχει σκεπάσει το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν λέει να φύγει, αφού μόλις τρεις μέρες μετά τον θάνατο του Πωλ Τζούλους της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου σε τροχαίο, την Παρασκευή (23/08) έφυγε από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο και ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της ομάδας futsal του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής.

"Ο ΑΠΟΕΛ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προπονητή Γιώργου Πλατή που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο σε ηλικία 54 ετών. Ένα γεγονός που συγκλονίζει για έναν άνθρωπο που συνέδεσε την ζωή του με επιτυχίες της ομάδας μας, στο ποδόσφαιρο Σάλας. Διετέλεσε προπονητής στο ΑΠΟΕΛ Futsal το 2013-2015, Τεχνικός Διευθυντής το 2015-2016 και προπονητής 2017-2018, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελα και 1 Super Cup.

Αιωνία του, η μνήμη…", αναφέρει το αποχαιρετηστήριο μήνυμα του κυπριακού συλλόγου.

TAGS ΑΠΟΕΛ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ