ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφάσεις... για ομάδα και κόσμο

Αποφάσεις... για ομάδα και κόσμο
Γκούμας, Παναθηναϊκός

Πατέρας: "Νοοτροπία νικητή". Σε "καραντίνα" ο Γκούμας. "Ατυχος" ο Κλέιτον, "τυχεροί" οι οπαδοί

Χωρίς τον Χενκ Τεν Κάτε πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του "τριφυλλιού" στην επιστροφή των παικτών από το διήμερο ρεπό. Ο λόγος; Η σύσκεψη κορυφής μετάξύ του Ολλανδού τεχνικού με τους Νίκο Πατέρα και Κώστα Αντωνίου, παρουσία και του Γιάννη Αναστασίου.
Οι τέσσερις άνδρες συνομίλησαν για περίπου δύο ώρες για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, την μέχρι τώρα πορεία της αναζητώντας τα αίτια των απωλειών, αναφέρθηκαν στο μέλλον με το πρόγραμμα της συνέχειας στο πρώτο γύρο και την ενίσχυσή της, αφού η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πλησιάζει και η ομάδα δείχνει ότι έχει ορισμένα κενά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά ότι περιμένει από τους παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να δουλεύουν συστηματικά σαν ομάδα με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού, ενώ προσέθεσε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

" Περιμένω η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και να επιδεικνύει νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι. Εχουν χαθεί αρκετοί βαθμοί. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ", επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενώ στην απάντησή του ο Ολλανδός τεχνικός υποστήριξε:

" Πριν από ενάμιση μήνα περίπου ήμασταν μια στο ζενίθ και μια στο ναδίρ αλλά τώρα έχει επέλθει μια ισορροπία. Χρειάζεται σίγουρα δουλειά ακόμα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεροποιηθεί τον επόμενο μήνα και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορεί να καλύψει τη διαφορά" υποστήριξε ο 54χρονος προπονητής ενόψει της συνέχειας.

Στο "ψυγείο" ο αρχηγός

Μετά την απολογία του Γιάννη Γκούμα στους Νίκο Πατέρα και Κώστα Αντωνίου σχετικά με όσα συνέβησαν με τον Τεν Κάτε, πριν το ματς στο Αλκαζάρ, η τιμωρία του ήταν αυστηρή. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ενημερώθηκε ότι θα προπονείται μόνος του με τον γυμναστή της ομάδας για ένα μήνα περίπου.

Παράλληλα, του επιβλήθηκε και το ανώτατο χρηματικό πρόστιμο βάση νόμου ΠΑΕ και ΔΕΚΕΠ (3% από τις ετήσιες απολαβές), ύψους 12000 ευρώ, λαμβάνοντας υπόψην τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας.

Διάστρεμμα ο Κλέιτον

Δεν έφταναν τα όποια προβλήματα για τον Ολλανδό με τις απουσίες των διεθνών ήρθαν να προστεθούν και δύο μικροτραυματισμοί... Συγκεκριμένα στην πρωινή προπόνηση ο Σίλβα Κλέιτον αποχώρησε εξαιτίας ενός διαστρέμματος ενώ το απόγευμα ο Αντε Ρουκάβινα δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Στην πρωινή προπόνηση ο 54χρονος τεχνικός εκτός από τους Έλληνες διεθνείς δεν είχε και τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μίκαελ Νίλσον και Αντρέας Ίβανσιτς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Μετά το πρωινό ζέσταμα οι "πράσινοι" ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Μπράις Μουν και ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου. Στην διάρκεια της προπόνησης ο σκόρερ των "πράσινων" με την ΑΕΛ, υπέστη διάστρεμμα με την κατάσταση του να εκτιμάται την Τετάρτη όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις πάσες και την κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Θεραπεία ακολούθησε ο Μπράις Μουν και ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου. Τέλος ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Ρουκάβινα δεν πήρε μέρος στο δίτερμα για καθαρά προληπτικούς λόγους αφού ένιωθε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική.

Ιβανσιτς: "Θα δούμε τι θα γίνει..."

Για την κατάστασή στην οποία βρίσκεται με τον Παναθηναϊκό την παρούσα χρονική στιγμή, μίλησε ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας, στο περιθώριο της συμμετοχής του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το φιλικό με Τουρκία. Ο Αντρέας Ιβανσιτς έδειξε σαφώς προβληματισμένος και υποστήριξε σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα "sportlive.at":

" Είναι η στιγμή που εγώ δυστυχώς δεν προέρχομαι τόσο από αρκετή προπόνηση. Το έκανα πριν από μία εβδομάδα αφού έπαιξα για 60 λεπτά στο Κύπελλο. Προηγουμένως, δεν ήμουν στην ομάδα και στη συνέχεια δεν είμαι ακόμη και τώρα. Αυτό το γεγονός είναι για μένα μια κατάσταση που δεν είχα νιώσει ως μορφή στον Παναθηναϊκός όταν είχα ξεκινήσει.

Για μένα προσωπικά δεν είναι σίγουρα ικανοποιητικό. Τώρα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Τώρα, χαίρομαι που είμαι στην Εθνική ομάδα και ήρθα να παίξω. Θα δούμε πώς θα τις επόμενες εβδομάδες τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό

" υποστήριξε ο Ιβανσιτς.

Προσφορά!

Ταξιδέψτε με τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο για τον αγώνα με την Ιντερ με τις καλύτερες τιμές. Επισκεφτείτε το Sportravel.gr

Τελευταία ευκαιρία για οπαδούς... και μεσολαβητής ο Πλυτάς

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου κ. Πατέρα και του α' αντιπροέδρου της "πράσινης" ΠΑΕ, κ. Αντωνιάδη με την αντιπροσωπεία των οργανωμένων, για να τεθούν επί τάπητος τα όσα έγιναν στο Αλκαζάρ με τα τεταμένα επεισόδια.

Η πλευρά της διοίκησης υποστήριξε πως σε περίπτωση που επαναληφθούν επεισόδια, η ΠΑΕ δεν θα ζητήσει ξανά εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, το δεξί χέρι του Νίκου Πατέρα κ. Αντωνιάδης ζήτησε εγγυήσεις από τους οπαδούς, πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν ξανά και εκείνοί με τη σειρά τους, δεσμεύτηκαν πως θα απομακρυνθούν τέτοιου είδους ταραχοποιά στοιχεία που δημιουργούν προβλήματα.

Η σκέψη από τις δύο πλευρές να μπει ένα άτομο σε ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στη διοίκηση και τις αποστολές των οργανωμένων έγινε πράξη και έτσι μεσολαβητής των δύο πλευρών στις αναμετρήσεις μακριά από την έδρα του "τριφυλλιού", θα είναι ο έφορος του πόλο Νίκος Πλυτάς.

Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε και συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, όπου συζητήθηκαν επί μακρόν οργανωτικά ζητήματα της ΠΑΕ. Συζητήθηκε ακόμα ο εορτασμός των 100 χρόνων του συλλόγου, για τον οποίο έπειτα από την επετειακή φανέλα, την έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος και του βιβλίου για την ιστορία του Παναθηναϊκού, την παραγωγή δύο μουσικών CDs και της ταινίας των 100 χρόνων, αποφασίστηκε οι εκδηλώσεις να κορυφωθούν με μια συναυλία.

Η συναυλία αυτή, η οποία χρονικά προσδιορίζεται κοντά στην 3η Φεβρουαρίου, επέτειο της ημερομηνίας ίδρυσης του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο (ενδεχομένως στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ) και κατά τη διάρκειά της θα τιμηθούν σημαντικές προσωπικότητες από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού.

Τα εισιτήρια με Θρασύβουλο

Στην διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν από την Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ που θα διεξαχθεί στις 22/11/2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 έως 40 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής: Σημεία Διάθεσης 18/11/08 19/11/08 20/11/08 21/11/08 22/11/08

Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4) 10:30 - 18:30

Είσοδος Λ. Κύμης 10:30 - 18:30 10:30 - 19:00

Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ) 10:30 - 18:30 10:30 - 19:00

Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας) - 15:30-19:00

Επίσης διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (801 111 1908) καθημερινές 10:30΄ - 18:30΄.






























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ