ΑΡΗΣ

Αποφασίζει ο Αλκαράθ

Αποφασίζει ο Αλκαράθ
Αλκαράθ

Ο Άρης καλείται στον Β' γύρο του πρωταθλήματος να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τον Λούκας Αλκαράθ να καλείται να αποφασίσει για την διαμόρφωση του ρόστερ

Ο Άρης καλείται στον Β' γύρο του πρωταθλήματος να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας διώχνοντας το άγχος που υπάρχει την στιγμή αυτή.

Ένα άγχος που καλείται να διαχειριστεί ο Λούκας Αλκαράθ και συνάμα να προχωρήσει στις όποιες κινήσεις απαιτούνται στο ρόστερ είτε ενίσχυσης του είτε με εισήγηση αποχώρησης ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο στην επόμενη ημέρα του 0-0 με την Skoda Ξάνθη στο τέλος του Α' γύρου του πρωταθλήματος της Super League στο "Κλεάνθης Βικελίδης" υπάρχει την Κυριακή ο επαναληπτικός με την Καλλιθέα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και της ήττας με 3-1 στο Ελ Πάσο.

Σήμερα δε και με αφορμή το ρεπό του 46χρονου Ισπανού τεχνικού του Άρη στους ποδοσφαιριστές του έδωσε το παρών σε μια ευρεία σύσκεψη για το αγωνιστικό κομμάτι με τον υπεύθυνο του τμήματος Άγγελο Σπυρίδωνα και τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Σε αυτήν η συζήτηση κινήθηκε στο σήμερα και το αύριο και το τι θα πρέπει να γίνει ώστε το αύριο να είναι σαφώς καλύτερο από το σήμερα χωρίς όμως να υπήρξε κάποια απόφαση.

Εντούτοις το σίγουρο είναι πως ο Άρης για να μπορέσει να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που ξεκινάει σε 15 ημέρες θα πρέπει υπάρχουνε εκτός από χρήματα η φορολογική ενημερότητα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες εξάλλου πρόκειται να ξεκαθαρίσει λοιπόν το τι θα γίνει με τους υπάρχοντας και συγκεκριμένα με τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Κώστα Καπετάνου.

Τις δύο εκπλήξεις του Αλκαράθ καθώς τους άφησε εκτός αποστολής στο χθεσινό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη όπως και τον Γιάννη Γκέσιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουνε κρύψει την δυσαρέσκειά τους για τον αποκλεισμό τους από την αποστολή με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε πιθανή συνάντηση που θα επιδιώξουν να έχουνε μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Αλκαράθ.

Στην περίπτωση που σε αυτήν ο Ισπανός τεχνικός του Άρη τους κάνει ξεκάθαρο πως δεν τους υπολογίζει τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και να ζητήσουν να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Την ίδια ώρα κάτι ανάλογο δεν αποκλείεται να συμβεί στον Πανθρακικό με τον Σάκη Πρίττα και ακολούθως ο 33χρονος έμπειρος διεθνής μέσος να επιστρέψει μετά το καλοκαίρι και πάλι στον Άρη.

Ήδη εξάλλου έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση στην συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τον εκπρόσωπό του με αντικείμενο αυτής και τον εξάμηνο δανεισμό του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ