ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζουν εν... λευκώ οι τρεις στον Παναθηναϊκό

Αποφασίζουν εν... λευκώ οι τρεις στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ ότι οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος χειρίζονται αποκλειστικά αποχωρήσεις και μεταγραφές στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα.

Η έγκριση του ομολογιακού δανείου ήταν αναμενόμενη πριν την έναρξη του Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ την Πέμπτη το απόγευμα καθώς όλοι γνώριζαν ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξουν χρήματα που θα δώσουν ανάσα στον Παναθηναϊκό.

Τα μέλη του Δ.Σ. όμως περίμεναν όπως γίνεται άλλωστε σε κάθε διοικητικό συμβούλιο μια ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται σε επιμέρους ζητήματα του Παναθηναϊκού και φυσικά αυτή την περίοδο "καίνε" οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ όμως είπε πως την φετινή σεζόν την συγκεκριμένη ευθύνη έχουν αναλάβει εν λευκώ οι Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος και δεν θέλησε να προχωρήσει στην αποκάλυψη των ονομάτων που εξετάζει και φέρεται να είναι κοντά το Τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν ειπώθηκε τίποτα σχετικά με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα έσοδα από χορηγίες καθώς το θέμα των χρημάτων αναλώθηκε στο ομολογιακό δάνειο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ