ΙΝΤΕΡ

Απογοητευμένος ο Μοράτι

Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio.
ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE
Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio. ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE ANSA

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με την Μίλαν. Μπενίτεθ:"Το πέναλτι άλλαξε το παιχνίδι".

"Δεν μου άρεσε καθόλου, δεν παίξαμε καλά για να αξίζουμε τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά το "αφεντικό" των "νερατζούρι".

Ο τεχνικός της Ίντερ, Ράφα Μπενίτεθ από την πλευρά του υποστήριξε: "Το πέναλτι στο ξεκίνημα άλλαξε το παιχνίδι.

Είχαμε τέσσερις παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό και χρειάζονταν χρόνο για να αποκτήσουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Είναι μία διαφορά βαθμών πλέον από την Μίλαν που δεν αρέσει σε κανέναν αλλά μπορεί να καλυφθεί.Το να χάνεις το ντέρμπι δεν είναι εύκολο και πρέπει να βρούμε την ψυχολογία για να ανακάμψουμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ