ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογοητευτική η Γιουνάιτεντ

Απογοητευτική η Γιουνάιτεντ
© PA

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, απογοητεύει ολοένα και περισσότερο αγγλικό πρωτάθλημα έχοντας χάσει ήδη 26 βαθμούς, έναν περισσότερο απ' όσους σε όλη την περσινή σεζόν.

Ιδιαίτερα απογοητευτική εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη πρώτη χρονιά χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκισον. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν θυμίζει με τίποτα την περσίνη ομάδα που πήρε μα χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα και αυτό αποτυπώνεται από τους αριθμούς.

Η ομάδα του Μόγιες μετά από είκοσι αγωνιστικές έχει χάσει συνολικά 26 βαθμούς στο αγγλικό πρωτάθλημα, περισσότερους δηλαδή από τη συνολική περσινή της επίδοση, η οποία ήταν μόλις 25 βαθμοί.

Παρότι μετά τις τέσσερις σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ δημιουργήθηκαν προσδοκίες, η ήττα από την Τότεναμ ανέδειξε για μια ακόμη φορά τα φετινά προβλήματα της Γιουνάιτεντ η οποία όταν καλείται να αναμετρηθεί με μια από τις "μεγάλες" του αγγλικού Top 8 αποτυγχάνει παταγωδώς.

Όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στον πάτο των κορυφαίων αγγλικών ομάδων, με μόλις 5 βαθμούς, έχοντας κερδίσει μόνο μια φορά την Άρσεναλ -στο ματς εντός έδρας- τον Νοέμβριο.

Απογοητευτική η Γιουνάιτεντ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ