ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποκαλυπτήρια

Αποκαλυπτήρια
παναθηναικος / προπονηση

Σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, αφού θα υπάρξουν τα αποκαλυπτήρια των μακετών του γηπέδου.

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα του γηπέδου θα παραχωρήσει στις 14:00 σήμερα στον πολυχώρο "Αθηναΐς" στον Βοτανικό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ιδιοκτήτης του "τριφυλλιού", Γιάννης Βαρδινογιάννης, θα μιλήσει για το στάδιο και την διαδικασία που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα και θα παρουσιαστούν οι πρώτες μακέτες. Τα τελικά σχέδια θα είναι έτοιμα σε περίπου δύο μήνες.

Τζίγγερ: "Καρδιά πρωταθλητή για τίτλο"

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη τρεις και... ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πήγε στην Παιανία και είπε στους παίκτες πως δε πρόκειται να δεχθεί απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός με Ραπίντ, Άρη και Λάρισα έδειξε το κακό του πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο αποδίδοντας κάκιστο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Τζίγγερ να πάει στο προπονητικό κέντρο, πράγμα που είχε να κάνει από πέρυσι και το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ ήταν εμφανώς ενοχλημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας με αποτέλεσμα να τα... χώσεις στους ποδοσφαιριστές. " Δεν παλεύετε τα παιχνίδια και ανησυχώ. Δεν θα ανεχτώ να μην παλεύετε στο γήπεδο. Θέλω να τα δίνετε όλα.

Μπορεί κάποια παιχνίδια να μην τα κερδίζετε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το θέμα είναι να παλεύετε. Δεν γίνεται να μπαίνετε στο παιχνίδι και να χάνεται ένα ημίχρονο όπως χθες ή ολόκληρο παιχνίδι όπως στον Άρη

", ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού.

" Σας μεταφέρω τι νιώθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ανησυχεί όπως και εγώ. Ξέρω πως έχετε καρδιά πρωταθλητή και το έχετε δείξει, αλλά θέλω να το βλέπω σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σε δύο τρία", συμπλήρωσε ο Γιάννης Βραδινογιάννης και τελείωσε την ομιλία του με μήνυμα τίτλου: " Δεν περνάει από το μυαλό μου πως δεν θα πάρουμε τον τίτλο. Δεν μπορώ καν να το σκεφτώ".

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μάντζιος



Άτυχος στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, αφού λίγα λεπτά μετά από την είσοδό του στην αναμέτρηση με την Λάρισα (αντί του Βίκτορ) τραυματίστηκε στα πλευρά σε μια σύγκρουσή με το Νίκο Νταμπίζα.

Ο νεαρός επιθετικός είχε σοβαρό πρόβλημα καθώς ανέπνεε με δυσκολία, ωστόσο αποφάσισε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Βίκτορ Μουνιόθ είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, ωστόσο λίγο πριν την λήξη του αγώνα δεν άντεξε και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου.

Στην συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο "Υγεία" για ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά, κάτι που σημαίνει οτι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Το άλλο πρόβλημα ήταν ο Γιάννης Γκούμας που αποχώρησε με κράμπες απο το γήπεδο, ενώ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του θ' απουσιάσει (Κέρκυρα, Αιγάλεω, Ιωνικός, Ξάνθη).

Αισιόδοξοι για την συνέχεια οι "πράσινοι"



Στον απόηχο του χθεσινού αγώνα οι Εκι Γκονζάλες, Αντόνιο Σέριτς και Ρικάρντο Μπόβιο έκαναν δηλώσεις για την δύσκολη νίκη επί της Λάρισας, τα αίτια της νέας άσχημης εμφάνισης των "πράσινων" αλλά την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Εκι: "Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Για Λάρισα και επιστροφή;
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, επέστρεψα θα προσπαθήσω να είμαι όλο καλύτερα με το πόδι μου και να βελτιωθούμε σαν ομάδα

Μετά από τέσσερις μήνες σε είδαμε να πατάς και πάλι χορτάρι, πως ένιωσες;
Όμορφα, πολύ όμορφα. Τα πρώτα λεπτά ήταν λίγο δύσκολα αλλά όταν βρήκα τον ρυθμό μου ένιωσα καλά.



Επιστροφή και με ασίστ για το νικητήριο γκολ. Από την πρώτη στιγμή που μπήκες στην ομάδα τη βοήθησες. Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού από εσένα;
Με ξέρουν, με ξέρουν καλά και θα προσπαθήσω να είμαι όσο καλός ήμουνα και πριν τον τραυματισμό μου και ακόμα καλύτερος. Δούλεψα σκληρά και θα συνεχίσω να δουλεύω και νοιώθω καλά.

Πως ένιωσες όταν πριν το παιχνίδι μπήκες στο γήπεδο και όλος ο κόσμος σε χειροκρότησε αλλά και στη συνέχεια στην αλλαγή σου όταν άκουσες από όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα σου;
Ένιωσα πολύ καλά, συγκινήθηκα πολύ. Το περίμενα αυτό τόσο καιρό. Πιστεύω ότι ανταπέδωσα την αγάπη μου προς τον κόσμο με την ασίστ στα τελευταία λεπτά. Τους ευχαριστώ όλος πάρα πολύ.

Πως βλέπεις την ομάδα, πλέον που είσαι και πάλι ενεργό μέλος και όσον αφορά τη συνέχεια;
Έχουμε μειώσει στους δυο τώρα και ελπίζουμε να στραβοπατήσουν αλλά ακόμα και αυτό να μην γίνει πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτούμε την ομάδα μας. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Και μετά να κοιτάξουμε και τον Ολυμπιακό. Αλλά το σημαντικότερο είναι εμείς να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Πλέον στρέφεται την προσοχή σας στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν;

Παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη προκριθεί θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Ήμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη.



Πως ένιωθες όλο αυτό το διάστημα των τεσσάρων μηνών που ήσουν εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν κλότσαγες ούτε τη μπάλα. Πως νοιώθει ένας ποδοσφαιριστής;
Είναι δύσκολα για τον καθένα. Βέβαια εγώ γύρισα νωρίτερα καθώς συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται έξι μήνες για να επανέλθεις αλλά εγώ είμαι πίσω στους τέσσερις. Είμαι δυο μήνες μπροστά και σε αυτό με βοήθησαν πολύ η οικογένεια μου, η γυναίκα μου, η κόρη μου που ήταν συνέχεια δίπλα μου. Αλλά και οι οπαδοί μας στον δρόμο που με στήριζαν όλο το διάστημα και φυσικά ο Κώστας Σπανέας που τον έχω αναφέρει ξανά.

Καθώς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ήταν ο άνθρωπος που δούλευε μαζί μου 24 ώρες την ημέρα και ήταν συνέχεια δίπλα μου και για αυτό γύρισα τόσο γρήγορα. Φυσικά και ο γιατρός της ομάδας ο κ. Βησσαράκης αλλά και ο κ. Μήτσου που μου έκανε την εγχείριση και είναι ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα και για αυτό ήταν τόσο πετυχημένη και νοιώθω πολύ καλά. Τώρα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όλο και πιο σκληρά.



Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;
Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Το αξίζούν αυτό για να βλέπουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Το ξέρουμε αυτό, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε.

Σέριτς: "Το σημαντικό είναι να νικάς στο πρωτάθλημα"

Ήταν δύσκολο παιχνίδι;
Πάρα πολύ δύσκολο όλοι οι αντίπαλοι μας έπαιζαν πίσω από την σέντρα, πολύ σφιχτά και όταν παίζουν έντεκα στην άμυνα είναι δύσκολα. Αλλά στο τέλος και μετά από πολύ προσπάθεια, προσπάθεια ιδίως στο δεύτερο μέρος τα καταφέραμε και ήρθε το γκολ.

Επιστρέψατε στις νίκες, είναι σημαντικό;
Είναι σημαντικό να κερδίζεις. Ο τρόπος δεν παίζει και τόσο σημασία αλλά είναι σημαντικό να νικάς στο πρωτάθλημα και να είσαι συνέχεια κοντά στην κορυφή όσο μπορείς. Έτσι θα κυνηγάς αυτούς που βρίσκονται μπροστά και θα περιμένεις ένα στραβοπάτημα για να περάσεις μπροστά.

Δύσκολο αλλά το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε περάσει και ίσως παίξουμε πιο ελεύθερα. Οι αντίπαλοι μας θέλουν μόνο τη νίκη για να περάσουν, θα πρέπει να ανοιχτούν και πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός όμως θέλει την πρώτη θέση;
Είναι σημαντικό να περάσεις στον δεύτερο γύρο και ιδιαίτερα να πάρεις την πρώτη θέση στον όμιλο. Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει σημασία πιστεύω με ποιον θα παίξουμε. Ίσως είναι καλύτερα να αντιμετωπίσουμε και μια μεγάλη ομάδα. Καθώς φέτος δεν παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ωραίο για τον κόσμο που θέλει να βλέπει καλά παιχνίδια να δει μια ομάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ.



Για την επιστροφή του Έκι;
Όσο πιο πολλούς παίκτες έχουμε τόσο το καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι υγιείς. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχουμε όλοι την υγεία μας και στη συνέχεια όσοι είναι σε καλύτερη κατάσταση να αγωνίζονται.



Βύντρα: "Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μέχρι τέλους"

Για το παιχνίδι με την Λάρισα;
Προσπαθήσαμε για τη νίκη, όλη η ομάδα της Λάρισας ήταν κλεισμένη πίσω, προσπαθήσαμε μέχρι το 90’ τα καταφέραμε και αυτό έχει σημασία.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε φάσεις στο δεύτερο μέρος αλλά στο πρώτο ξεκίνησε κάπως αγχωμένα. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορείτε να το αλλάξετε;

Ήμασταν αγχωμένοι γιατί θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο δεν ήρθε. Το γεγονός αυτό μας γέμισε αυτό με περισσότερο άγχος αλλά σημασία έχει ότι τελικά κερδίσαμε και οι τρεις βαθμοί.



Έχετε δώσει πολλά παιχνίδια και λογικό είναι να υπάρχει κούραση, μετά τις διακοπές θα συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό καθώς θα έχετε και το ΟΥΕΦΑ αλλά και το πρωτάθλημα με το Κύπελλο. Μπορείτε πιστεύεις να αντεπεξέλθετε και στα τρεις διοργανώσεις;
Για να είμαστε στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να μπορούμε αλλιώς δεν θα ήμασταν στον Παναθηναϊκό.

Είδαμε μια ανεξήγητη στάση από τον κόσμο, άλλους να σε αποδοκιμάζουν και άλλους να σε χειροκροτούν σε κάποιες καλές ενέργειες. Βέβαια είδαμε και λιγότερο κόσμο από ότι θα περίμενε κανείς να δει, τι μήνυμα θέλεις να δώσεις;

Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο πλάι μας για να μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και θέλουμε τη στήριξη του μέχρι τέλους.

Σαν Λουκάς τι θέλεις να πεις, για την προσωπική σου απόδοση;

Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, πιστεύω κάποια στιγμή να αλλάξει, να βελτιωθώ και εγώ και να κερδίζει η ομάδα.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Παρί;

Πάμε για νίκη, τίποτα άλλο.



Μπόβιο: "Αυτό που μετράει είναι οι τρεις πόντοι"

Για το παιχνίδι με την Λάρισα;
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις πόντοι, στο τέλος καταφέραμε να τους κερδίσουμε, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις πόντοι.

Σήμερα είδαμε και τον Γκονζάλες να επιστρέφει, θα ήθελες να πεις κάτι;
Όλοι μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τον Έκι, πέρασε από μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχε μια εγχείριση πολύ δύσκολη αλλά πετυχημένη και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς.

Πλέον έχετε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με την Παρί Σεν Ζερμέν;
Πάμε πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι έχουμε δουλέψει πολύ καλά εδώ και αυτό που θα ζητήσουμε είναι η νίκη. Ήμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πάντα αναζητούμε τη νίκη.













































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ