ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε συζητήσεις με τη Σαρλερουά ο Νίνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε συζητήσεις με τη Σαρλερουά ο Νίνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr από το Βέλγιο βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (16/1) στο Σαρλερουά για να έχει επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας του Στέργου Μαρίνου ώστε να συνεχίσει τη καριέρα του στο εξωτερικό.

Μετά το Νίκο Καρέλη ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γκενκ και ο Σωτήρης Νίνης ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Βελγίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24 από το Βέλγιο ο 25χρονος διεθνής μέσος βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (16/1) στο Σαρλερουά και είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Βέλγιο προκειμένου να τα πει από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου δείχνει ότι το πράγμα είναι αρκετά προχωρημένο και πως δεν αποκλείεται να υπάρξει θετική έκβαση μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Νίνης που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι και για αυτό την Παρασκευή το πρωί έδωσε κανονικά το παρών στη προπόνηση των πράσινων στο "Γ. Καλαφάτης" και στη συνέχεια αναχώρησε. Αν υπάρξει συμφωνία με τους Βέλγους τότε άμεσα θα υπάρξει και η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Στόχος του διεθνή άσου από τη πρώτη στιγμή που έμαθε ότι δεν υπολογίζεται από το τριφύλλι και τον Αντρέα Στραματσόνι ήταν να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής, θα είναι σημαντικός για την ομάδα του και θα του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει να είναι μέλος της Εθνικής ομάδας.

Η Σαρλερουά ομάδα που αγωνίζεται και ο Στέργος Μαρίνος βρίσκεται στην 7η θέση του Βελγικού πρωταθλήματος, ένα βαθμό πίσω από τη Γκενκ με ένα ματς λιγότερο και φυσικά διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδο της στην Ευρώπη και φυσικά είναι μια ομάδα αρκετά ιστορική στο Βέλγιο.

Άρα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον 25χρονο μέσο και μένει να δούμε αν θα υπάρξει θετική έκβαση στις συζητήσεις του ίδιου και του εκπροσώπου του με τους ανθρώπους της Σαρλερουά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ