STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποκλιμάκωση πριν από το ντέρμπι

Αποκλιμάκωση πριν από το ντέρμπι
Μώραλης

Aποκλιμάκωση από ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. "Να πέσουν οι τόνοι", είπε ο Μώραλης.Ησαΐας:"Ο λόγος στους παίκτες"

Αποκλιμάκωση είναι το μήνυμα που έστειλε η "ερυθρόλευκη" και η "πράσινη" ΠΑΕ πριν από το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο κι αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις μετά την σύσκεψη που κάλεσε ο εισαγγελέας Κωνσταντακόπουλος.
Αρχικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, μίλησε για στήριξη του κόσμου σε φίλαθλα πλαίσια, υπογράμμισε πως ο Κόκκαλης ουδέποτε έκανε τέτοιες δηλώσεις κάτι που έκανε γνωστό με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μήνυσης του μεγαλομετόχους προς τα ΜΜΕ που έγραψαν τις περιβοήτες ατάκες.

"Νομίζω έγινε μια καλή συνάντηση σήμερα και εμείς και ο Παναθηναϊκός εκφράσαμε την επιθυμία να πέσουν οι όποιοι τόνοι είχαν ανέβει δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, να πάμε σε ένα καλό ντέρμπι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα με πάθος και με κόσμιο τρόπο σε φίλαθλα πλαίσια. Εμείς θέλουμε να κερδίσει ο καλύτερος, να έχουμε την υποστήριξη και να μην γίνει το παραμικρό που θα βάλει σε δύσκολιες τον Ολυμπιακό και θα δώσει ένα κακό πρόσωπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο",

ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη που αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Κόκκαλη.

"Ο κύριος Κόκκαλης έστειλε επιστολή στον Πιλάβιο που δεν υπήρχε λόγος να επισημοποιηθεί και είπε πως οι δηλώσεις αυτές όπως καταγράφηκαν στον Τύπο δεν πραγματοποιήθηκαν. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως μπορεί να φιλοξενεί αντίπαλες ομάδες αφού 5 χρόνια δεν έχει συμβεί τίποτα στο Καραϊσκάκη.

Εμείς από την πλευρά μας ως γηπεδούχοι αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να πείσουμε τους φιλάθλους να συμπεριφερθούν κόσμια. Θα υπάρξουν 4 εισαγγελείς στο ντέρμπι όπως γίνεται πάντα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα φιλοξενήσουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟ όπως αντίστοιχα εκείνοι τα προηγούμενα χρόνια και έχω την αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά"

.

Όσο για το αν ο Κόκκαλης σκέφτεται να υποβάλει μήνυση στα ΜΜΕ που δημοσίευσαν τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο Μώραλης απέφυγε να απαντήσει αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο: "Ο σκοπός της συνάντησης δεν ήταν αυτό που ρωτάτε και έχουμε έρθει στην αστυνομική διεύθυνηση Πειραιά για να πέσουν οι τόνοι και αυτό είναι το σημαντικό που πρέπει να απασχολεί και εσάς".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Στέφανου Ησαΐα: "Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να παρθούν τα μέτρα που θα διασφαλίσουν πως οι πρωταγωνιστές θα είναι οι ποδσσφαιριστές. Σίγουρα θα βοηθήσει προς αυτό η πρωτοβουλία του εισαγγελέα και όπως είπε και ο Μώραλης δεν πηγαίνουμε προς κλιμάκωση και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ο λόγος από δω και πέρα είναι στους ποδοσφαιριστές και θα το δούμε την Κυριακή. Είδαμε κάποια δημοσιεύματα που φερόταν να έχει κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο σκοπός της επιστολής είχε να κάνει με το ματς της Κυριακής ωστέ όλα να πάνε καλά"

.

Στην συνέχεια ο Μώραλης ξαναπήρε το λόγο και έριξε το μπαλάκι στους δημοσιογράφους: "Εδώ θέλουμε και την δική σας βοήθεια επειδή διαμορφώνεται άποψη χαμηλώστε και εσείς τους τόνους για να μην έχουμε περαιτέρω προβλήματα".










TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ