ΑΡΗΣ

Απόλλων Καλαμαριάς - Άρης 0-2

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Παρά τον κίνδυνο αναβολής εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου, ο Άρης επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο της Καλαμαριάς του τοπικού Απόλλωνα. Διαβάστε τους σκόρερ και τι έγινε στο ματς.

Σε ένα φιλικό που μία ώρα πριν από την σέντρα του υπήρξε κίνδυνος να αναβληθεί εξαιτίας του βαρύ αγωνιστικού χώρου ο Άρης επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο της Καλαμαριάς του τοπικού Απόλλωνα.

Τα γκολ για το σύνολο του Σάκη Τσιώλη σημείωσαν στο 43΄ ο Γιαννιώτας μετά από ασίστ του Καστίγιο και στο 56΄ ο Καπετάνος μετά από προσωπική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από την αγωνιτική κατάσταση που βρίσκεται ο διεθνής Κροάτης μέσος, Γιούριτσα Βράνιες, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης είδε το γκολ του Ντίκο από το τακουνάκι του να ακυρώθηκε γιατί υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ στο 20΄ ο Καπετάνος δεν μπόρεσε να κερδίσει σε τετ α τετ τον Μπαντή.


Στο πρώτο ημίωρο ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα όχι όμως και το γκολ που ήρθε στο 43΄ με τον Γιαννιώτα μετά την ασίστ του Καστίγιο ενώ ο Γιαννιώτας έχασε και νέα ευκαιρία στο 45΄.


Στην επανάληψη στο 49΄ ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λεπτοκαρύδη όπως και στο 52΄ αυτό του Παντελιάδη. Η απάντηση του Άρη ήρθε με το 0-2 από το γκολ του Καπετάνου στο 56΄ μετά από προσωπική ενέργεια και αξιοποιώντας την πάσα του Νέτο.


Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν είχε κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες με κεντρικό πρόσωπο να είναι ο Γιούριτσα Βράνιες λόγω του ανεπίσημου ντεμπούτο του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Απόλλων Καλαμαριάς: Μπαντής, Σακκάς, Λιόνης, Καραντασιάδης, Σάλιβαν (72΄ Λουιζίδης), Μπιτέλης (72΄ Μπέντζιος), Παντελιάδης (81΄ Καϊάφας), Καραπατσακίδης, Μωυσιάδης (57΄ Πλατάκης), Δερμιτζόγλου (57΄ Χατζί), Λεπτοκαρύδης (72΄ Ευθυμιάδης).


Άρης: Βελλίδης (69΄ Διούδης), Παπαζαχαρίας (46΄ Παπαστεριανός), Ντίκο, Νέτο, Πρίττας (46΄ Βράνιες), Κατίδης (46΄ Λαζαρίδης), Καπετάνος, Γιαννιώτας (46΄ Φατί), Καστίγιο (46΄ Αγγελούδης), Τσέζαρεκ (46΄ Τόχα), Αγτζίδης (46΄ Μίσελ).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ