ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 1-0

Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 1-0
INTIME SPORTS

Τη νίκη στο 88' πήρε ο ιστορικός Απόλλων Σμύρνης σε φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο στην Ριζούπολη. Ποιος πέτυχε το γκολ και ποιες ήταν οι καλύτερες φάσεις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων δίνει την ευκαιρία στους μη διεθνείς να ξεκουραστούν. Επειδή όμως ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει οι παίκτες του να μείνουν αδρανείς, έγινε το φιλικό με τον Απόλλωνα.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι θετικό για τον Ατρόμητο, όμως αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Ατρομήτου.

Το ίδιο αδιάφορο είναι το αποτέλεσμα και για τον Απόλλωνα, έστω κι αν δεν είναι λίγο να κερδίζεις μια ομάδα πρώτης Εθνικής. Η ιστορική ομάδα λοιπόν, έδειξε θετικά δείγματα και άφησε υποσχέσεις. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Κισκαμπάνης στο 88' με προβολή από τη μικρή περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε 20 παίκτες, εκ των οποίων μόνο οι Φυτανίδης και Νάστος αγωνίστηκαν σε όλο το ματς. Ο Ατρόμητος δημιούργησε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει: στο 37’ με τον Μπρίτο που είχε σουτ στο δοκάρι και με τους Καραμάνο (52’), Αθανασίου (81’) που δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Χατζής (Σταμάτης, Κασαβέτης) του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Απόλλων Σμύρνης: Κόης, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κισκαμπάνης, Κύργιας, Σαββίδης, Διαμαντής, Μπιμπίρης, Ζαχαραπόλος, Καραδέμητρος, Τσιλιγκέρης.

Έπαιξαν και οι: Αντωνίου, Κατσαρός, Μπιλίτσης, Λαζανάς, Κωνστανίνου, Σεμερτζίδης, Γρομητσάρης, Τομάς.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Τόμας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Μπέλιτς, Νάστος, Αναστασάκος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Μακρής.

Έπαιξαν και οι: Καραγκιολίδης, Τάτος, Επστάιν, Μπάλλας, Αθανασίου, Αργυρός, Καϊμακαμούδης, Λημνιός, Καντούτσης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ