ΑΡΗΣ

Απολογείται ο Γκιάρο

Απολογείται ο Γκιάρο
σιστον

Kαλύτερες ημέρες περιμένει για τον Άρη ο Ντιόγο Σιστόν

Όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν πρόκειται να γλιτώσει την τιμωρία ενώ όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Όπως ακριβώς συνέβη και την περασμένη Κυριακή στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό αφού μόνο τυχαίο δεν θεωρείται ότι ο Γκιάρο συνεχίζει να προπονείται μόνος του.
Την ίδια ώρα ο Βίκτορ Βιτόλο σε δηλώσεις στην εκπομπή των οργανωμένων φιλάθλων του "SUPER 3" εξέφρασε την θέλησή του για παραμονή στο δυναμικό της ομάδας. " Θέλω να ξέρετε ότι η διοίκηση και εγώ διατηρούμε κοινή πορεία για το θέμα αυτό. Θα είναι μεγάλη η προσπάθειά μου. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο Άρης. Όσα λεπτά θα αγωνίζομαι θα δίνω τα πάντα για την ομάδα μου", ήταν η δήλωση του Ισπανού.

Σιστόν: "Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Ο Βραζιλιάνος Ντιόγο Σιστόν μίλησε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7" για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη, την συνέχεια της χρονιάς, το παιχνίδι για την Ε΄ φάση του Κυπέλλου hellas online της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, την απόκτηση του Σταύρου Λαμπριάκου αλλά και το πώς επιθυμεί να είναι η συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας.

"Η αλήθεια είναι ότι βάσει του ρόστερ και των ποδοσφαιριστών που διαθέτει ο Άρης δεν πήγαμε όπως θα περιμέναμε. Θα δουλέψουμε σκληρά για να επανέλθουμε στα επιθυμητά επίπεδα τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", τόνισε αρχικά ο Σιστόν.

Ο πολυδιάστατος ρόλος του Βραζιλιάνου έγινε αντικείμενο συζήτησης, με τον ίδιο να τονίζει ότι: " Είναι ξεκάθαρο ότι μου αρέσει να είμαι στην ενδεκάδα. Αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση και σε κάποια άλλη γραμμή τότε ευχαρίστως να το κάνω".

Δίνοντας μία γεύση από την συνταγή που θα πρέπει να έχουν οι "κίτρινοι" για τη συνέχεια ο Σιστόν ανέφερε ότι: " Πιστεύω ότι αρχικά θα πρέπει να διατηρήσουμε την κατοχή της μπάλας και να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία. Πρέπει να έχουμε το ένστικτο του "δολοφόνου" και να τελειώνουμε τις φάσεις".

Όταν του ζητήθηκε να πει για τις ομάδες που κατά την άποψή του θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Super League, υπογράμμισε ότι: " Εμείς θα κοιτάξουμε να περάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία. Από τις άλλες ομάδες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ είναι η Λάρισα και η Ξάνθη".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης στα πλαίσια της Ε΄ φάσης του Κυπέλλου hellas online με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας επισήμανε ότι: " Έχουμε πολύ μεγάλη διάθεση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να σκεφτούμε πρώτα το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Από την Δευτέρα θα έχουμε τη δυνατότητα να αφοσιωθούμε στον αγώνα Κυπέλλου".

Για την απόκτηση του Σταύρου Λαμπριάκου δήλωσε: " Πιστεύω ότι ο Άρης κινείται πάντα για να μεταγράψει ποδοσφαιριστές ποιότητας και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν", για να καταλήξει αναφερόμενος στους φιλάθλους του Άρη λέγοντας ότι: " Θα ήθελα οι οπαδοί μας να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως και τώρα και να βλέπουν τον Άρη να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ