ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απολογία εις διπλούν για Γκοβού

Απολογία εις διπλούν για Γκοβού
INTIME SPORTS

Φαίνεται πως ο πέλεκυς θα είναι βαρύς για τον Σίντνεϊ Γκοβού, που κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση των "πράσινων" για τα συχνά νυχτοπερπατήματά του.

Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς για τον Σίντνεϊ Γκοβού που μέσα σε διάστημα λιγότερο από μια εβδομάδα, παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό δύο φορές, ξενυχτώντας.

Την τοποθετησή του και τις εξηγήσεις που θα δώσει o Γάλλος μεσοεπιθετικός στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για όσα προκάλεσε με τα νυχτοπερπατήματά του, περιμένουν με αγωνία στην ΠΑΕ.

Τετ α τετ με Φρέιτας

O Γκοβού ενημερώθηκε γραπτώς για την κλήση του σε απολογία ενώ είχε και τετ α τετ με τον τεχνικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας, με τον Πορτογάλο να του διευκρινίζει πως δεν ήταν καθόλου καλό το παράδειγμα που δίνει στους συμπαίκτες του, ενώ συνάμα αμαυρίζει το όνομα της ποδοσφαιρικής του αξίας με τέτοιες ενέργειες.

Ο Γάλλος επιθετικός αφενός θα απολογηθεί για την παραβίαση του ωραρίου σε νυχτερινή έξοδο του την προηγούμενη εβδομάδα και αφετέρου για προσβολή σε βάρος του συλλόγου, κάνοντας το ίδιο λίγες μέρες.

Κυριολεχτικά, το Σάββατο το βράδυ ο εσωτερικός κανονισμός όταν ακαλουθεί ρεπό την επόμενη μέρα, αναφέρει πως ο παίκτης πρέπει να έχει αποχωρήσει από το εκάστωτε μαγαζί στις 03:00, κάτι που δεν συνέβη με τον Γάλλο άσο.

Τα δύο αυτά παραπτώματα είναι αρκετά προκειμένου ο 32χρονος άσος να δεχθεί ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) και προκειμένου να παραδειγματιστούν και άλλοι συμπαίκτες του για κάθε ενδεχόμενο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ