ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απολογία Φελίπε Μέλο στους οπαδούς

Απολογία Φελίπε Μέλο στους οπαδούς
Μέλο-Γιουβέντους-Σιένα

Ο Φελίπε Μέλο ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της Γιουβέντους για βρισιές που εκτόξευσε εναντίον τους κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σιένα

Με δημόσια τοποθέτησή του ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός μέσος ζήτησε συγγνώμη για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, ωστόσο θέλησε να δικαιολογηθεί ισχυριζόμενος ότι ήταν εν βρασμώ και δεν άντεχε να ακούει μερίδα οπαδών να αποδοκιμάζουν και να μη στηρίζουν καθόλου την ομάδα.
"Λυπάμαι για αυτό που έκανα. Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς. Ήμουν πραγματικά θυμωμένος με το πως πήγε το παιχνίδι και εκείνη τη στιγμή μερικές άσχημες λέξεις βγήκαν από το στόμα μου. Λυπάμαι πραγματικά για τη συμπεριφορά μου", δήλωσε ο Μέλο, για να συνεχίσει:

"Ξέρω ότι όλοι οι οπαδοί των μπιανκονέρι μας στηρίζουν. Υπάρχει όμως μία μειονότητα που μας γιουχάρει και μας κριτικάρει όταν το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί. Πιστεύω ότι οι οπαδοί πρέπει να υποστηρίζουν την ομάδα από το ξεκίνημα και ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

Οι συμπαίκτες μου και εγώ έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε την υποστήριξη από ολόκληρο το στάδιο. Ήθελα να ξυπνήσω την κερκίδα μας όμως ένα κομμάτι των οπαδών μας τραγουδούσαν εναντίον μας".


Δείτε την προσπάθεια του Φελίπε Μέλο και των συμπαικτών του στη Γιουβέντους στον αγώνα κόντρα στη Σαμπντόρια την Κυριακή (21/3, 21:45) σε απευθείας μετάδοση από το Conn-x TV sport3.









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ