ΠΑΟΚ

Απολογία με Κούδα

Απολογία με Κούδα
Κούδας

Με μάρτυρα υπεράσπισης τον Γιώργο Κούδα θα απολογηθεί στις 15:30 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του αθλητικού δικαστή

Ο Γιώργος Κούδας επιστρατεύθηκε προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης σε μια προσπάθεια να εξηγήσει στους αθλητικούς δικαστές γιατί δεν έχει ευθύνες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με όσα συνέβησαν στη διάρκεια του αγώνα.
Όσο για τη νομική υπεράσπιση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αναλάβει ο νομικός της Δημοσθένης Στάμος που έχει ετοιμάσει ογκωδέστατο φάκελο με στοιχεία τα οποία και θα καταθέσει στη διαδικασία της απολογίας.

Εκείνο για το οποίο αγωνιούν στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γενικότερα της ομάδας είναι το ποια θα είναι τελικά η τιμωρία και το μέγεθός της. Αυτό που επιθυμούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μια τιμωρία με κάποιο χρηματικό πρόστιμο και αποφυγή τιμωρίας της έδρας πολύ περισσότερο από την στιγμή που ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη.

Καρέ επαφών


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επαναληφθούν οι συζητήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον μάνατζερ του Μάρτσιν Μίετσελ με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του Πολωνού επιθετικού και παράλληλα θα ακολουθήσουν επαφές και με τον μάνατζερ του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κοσμίν Μπαρκαουάν.

Στην περίπτωση του Μίετσελ υπενθυμίζεται πως από την προηγούμενη συνάντηση είχε διαπιστωθεί η κοινή επιθυμία για συνέχιση τα συνεργασίας με τον Πολωνό επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας να έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και από την πλευρά του να επιθυμεί ακόμα και τριετές συμβόλαιο.

Η επιθυμία του Μίετσελ για παραμονή του στον ΠΑΟΚ αναμένεται πως θα βοηθήσει στην πορεία των συζητήσεων όπως κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον Μπαρκαουάν για την δική του παραμονή για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Αύριο εξάλλου αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος των Σωτήρη Μπαλάφα και Χουσείν Μουμίν, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μετά από την κλήση που δέχθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να ξεκινήσουν επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι και οι δύο έχουν ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ