ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απόλυτο φαβορί ο Ρανιέρι

Απόλυτο φαβορί ο Ρανιέρι
Ρανιέρι

Θέμα ημερών να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μπιανκονέρι" ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Λάμπαρντ και Σισόκο θέλει μαζί του στο Τορίνο

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρώην τεχνικός της Πάρμα αναμένεται μέχρι την Τρίτη να έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση των "μπιανκονέρι" ως το νέο αφεντικό στην άκρη του πάγκου, καθώς το μόνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού με τον γενικό διευθυντή Ζαν-Κλοντ Μπλανκ.
Από την πλευρά του ο Ρανιέρι έχει γνωστοποιήσει ήδη στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι την απόφασή του να μην επιστρέψει στην Αγγλία, παρά την αρχική προφωρική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών, και το τελευταίο εμπόδιο που μένει να παρακαμφθεί είναι το θέμα του συμβολαίου, με τον ίδιο να επιθυμεί πολυετές συμβόλαιο και τους Τορινέζους να του αντιπροτείνουν διετές, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Θέλει να φέρει... δώρα τους Λάμπαρντ-Σισόκο
Όπως μάλιστα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η έλευση του Ρανιέρι αφενός θα παίξει καθοριστικό ρόλο υπέρ της παραμονής των μεγάλων άσων της ομάδας (π.χ Νέντβεντ, Μπουφόν) και αφετέρου θα δελεάσει παίκτες από την Πρέμιερ Λιγκ να τον ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, ο ιταλικός Τύπος επιμένει ότι οι δύο μεγάλοι μετεγγραφικοί στόχοι του Ρανιέρι είναι δύο πρώην "παιδιά" του. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, τον οποίο είχε παίκτη στην Τσέλσι όντας ο προκάτοχος του Μουρίνιο στους "μπλε" και ο Μοχάμεντ Σισόκο, τον οποίο είχε σε αρκετά νεαρή ηλικία όταν βρισκόταν στο τιμόνι της ισπανικής Βαλένθια.

Να σημειωθεί ότι αμφότεροι οι παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τις ομάδες τους, με τον Λάμπαρντ να μην τα βρίσκει στο οικονομικό με την Τσέλσι, και τον Σισόκο να μην συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ