ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Απομακρύνεται ο Ντος Σάντος

Απομακρύνεται ο Ντος Σάντος
ντος σαντος

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τζιοβάνι Ντος Σάντος με την φανέλα της Μπαρτσελόνα απομακρύνουν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο του Τζιοβάνι Ντος Σάντος είναι δεδομένο και η περίπτωση να αποκτηθεί ως δανεικός απο τον Άρη απο την αρχή φάνταζε υπερβολικά δύσκολη. Οι άνθρωποι του Άρη δεν το έβαλαν κάτω και εξάντλησαν όλα τα δεδομένα προκειμένου να ντύσουν το 18χρονο "μάγο" στα κιτρινόμαυρα.
Όμως το ενδεχόμενο να δούμε τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος στα Ελληνικά γήπεδα απομακρύνεται απελπιστικά καθώς οι μεγάλες εμφανίσεις του 18χρονου επιθετικού με την φανέλα των "μπλαουγκράνα" στα φιλικά προετοιμασίας ανάγκασαν της εφημερίδες της Βαρκελώνης να μιλούν με διθυραμβικά σχόλια για το πλούσιο ταλέντο του Ντος Σάντος.

Συγκεκριμένα ο Τύπος της Καταλονίας αναφέρει πως ο 18χρονος είναι η αποκάλυψη της προετοιμασίας, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν πως αξίζει μια θέση στην βασική ενδεκάδα των "μπλαουγκράνα". Μάλιστα ορισμένες εφημερίδες σύγκριναν τον Ντος Σάντος με τον Ροναλντίνιο ιδαίτερα μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε στο φιλικό της Μπάρτσα με την Γκουοάν στο Πεκίνο, αναφέροντας πως αυτοί οι παίκτες αποτελούν "διπλή" αιτία ενθουσιασμού για τους φίλους της ομάδας.

Η Sport της Βαρκελώνης κάνει λόγο για ύπαρξη δύο Ροναλντίνιο στη Μπαρτσελόνα ενώ γράφει μεταξύ άλλων: "Ο Τζιοβάνι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει στη Μπαρτσελόνα διαφορετικό ρυθμό και λάμψη, ενώ έχει την ικανότητα να αποσυντονίζει τους αντιπάλους. Είναι επιθετικός που δύσκολα αναχαιτίζεται, χάρη στην εκρηκτικότητά της".



Μπορεί τυπικά ο Ντος Σάντος να αποτελεί την όγδοοη επιλογή του Φρανκ Ράικαρντ πίσω απο τους Ροναλντίνιο, Ετό, Ανρί, Μέσι, Γκούντγιονσεν,Μάξι Λόπες και Σάντι Εθκέρο, όμως η ποδοσφαρική "μαγεία" που δείχνει σε κάθε φιλικό ο 18χρονος επιθετικός, τον φέρνουν πιο κοντά στην βασική ενδεκάδα κάτι που δυσκολεύει το έργο του Άρη.




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ