ΑΡΗΣ

Απών με Αστέρα ο Κάλβο-Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Απών με Αστέρα ο Κάλβο-Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ
Άρης-οπαδοί-βικελίδης INTIME SPORTS

Με τον Αστέρα θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών ο Τόνι Κάλβο. Βγήκαν τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Από κει και πέρα με μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (14/03, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο Μιχάλης Σηφάκης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα ενώ το ίδιο θα συμβεί και αύριο και εκτός απροόπτου την Τετάρτη (09/03) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Κατά τα άλλα ο Νάτσο Γκαρσία υπέστη μία ελαφριά κάκωση στον ώμο, στο παιχνίδι του Σαββάτου στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καβάλα, αλλά προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χαβιέ Κάμπορα που υπέστη μία ελαφριά κάκωση στο γόνατο, αλλά επίσης ο Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα εξάλλου συνεχίζει να ακολουθεί και ο Νταρίο Φερνάντεζ, ο οποίος θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπειών και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την επιστροφή του Αργεντινού μέσου στην ενεργό δράση να προορίζεται για μετά το Πάσχα.

Bγήκαν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι "κίτρινοι", μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε από το ARIS MOBILE η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής στις 19:00 στο Κλ. Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1-3...............15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2..................25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9...............35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (επίσημα)….......50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP................150 ΕΥΡΩ

Σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών",





αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ