ΙΝΤΕΡ

Απών μετά από 137 σερί ματς ο Ζανέτι

Απών μετά από 137 σερί ματς ο Ζανέτι
Ζανέτι-Ίντερ-πανηγυρικό

Ο Χαβιέρ Ζανέτι συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι με τη Ρόμα και θα λείψει από ματς της Ίντερ μετά από 3,5 χρόνια και 137 σερί ματς πρωταθλήματος

Ο 36άχρονος αρχηγός της Ίντερ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην ήττα της Ίντερ με 2-1 από τη Ρόμα στο "Ολίμπικο" και θα απουσιάσει αναγκαστικά από τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος των "νερατζούρι" κόντρα στη Μπολόνια, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από 137 συνεχόμενα παιχνίδια του στο Καμπιονάτο.
Στη μεγάλη κατηγορία ο Ζανέτι αγωνιζόταν αδιάλλειπτα επί 3,5 χρόνια ενώ το τελευταίο ματς της Ίντερ στο οποίο δεν αγωνίστηκε (έμεινε στον πάγκο και στα 90 λεπτά) ήταν στη νίκη με 4-1 επί της Λιβόρνο στις 25 Οκτωβρίου 2006.

Το εντυπωσιακό είναι πως εξέτισε ποινή τιμωρίας για πρώτη φορά στις 11 Μαρτίου 2006 στην ήττα με 1-0 από τη Σαμπντόρια, με τον αγώνα που είχε συμπληρώσει όριο καρτών να είναι και πάλι με αντίπαλο τη Ρόμα στο "Ολίμπικο".

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο έχει αγωνιστεί 4017 λεπτά τη φετινή σεζόν ενώ από τους 42 συνολικά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μόνο μία φορά δεν έπαιξε και στα 90 λεπτά, καθώς μπήκε ως αλλαγή σε ματς για το Κόπα Ιτάλια.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ