ΑΡΗΣ

Απόντες οι διεθνείς

Απόντες οι διεθνείς
INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την μεθεπόμενη Κυριακή στην Τρίπολη.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις και Κρίστι Βανγκέλι όπως και ο Πορτίγια στον οποίο μετά από σχετικό του αίτημα, χορηγήθηκε διήμερη άδεια από τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη.

Μιχάλης Σηφάκης και Ραούλ Μπομπαντίγια συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ ο Σάκης Πρίττας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Αντίθετα το παρών έδωσε κανονικά ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ με τον Κροάτη επιθετικό να δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αναμένεται καθημερινά να αυξάνει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίπολης με τον Αστέρα.

Για αύριο στις 12:00 εξάλλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προγραμματίστηκε να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι της πρώτης ομάδας κόντρα στην ομάδα Κ20 του Άρη μετά από σχετική συμφωνία μεταξύ των δύο τεχνικών Σάκη Τσιώλη και Νίκου Πασσιαλή.

Η ΕΠΟ εξάλλου ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Άρης ότι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κλήθηκαν από την Εθνική ομάδα Νέων για φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Κύπρο το διάστημα από τις 28 ως τις 31 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν οι Δημήτρης Μπαγκής, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Γιώργος Κατίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ