ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Απόπειρα δωροδοκίας για "στήσιμο" ματς!

Απόπειρα δωροδοκίας για "στήσιμο" ματς!
Μάλι-Μπένι

Ο τεχνικός του Μπενίν κατήγγειλε ότι δύο ημέρες πριν το ματς με το Μάλι άγνωστος τον πλησίασε και του πρόσφερε 20.000 δολάρια για να "επηρεάσει" την εξέλιξη του ματς

"Ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε ότι τον έλεγαν Άντριους με πλησίασε και μου πρότεινε να επηρεάσω την εξέλιξη του ματς. Μου είπε ότι δουλεύε για μία ασιατική οργάνωση: άτομα που ήταν διατεθειμένα 20.000 δολάρια για ένα παιχνίδι.

Του είπα να φύγει αμέσως, διαφορετικά θα καλούσα την αστυνομία. Αυτός έφυγε, στη συνέχεια ήρθε ξανά σε επαφή μαζί μου και μου επανέλαβε την προσφορά. Τότε, τον απείλησα ότι θα έδινα το νούμερό του στην αστυνομία.

Θα έπρεπε να απευθυνθώ σε παίκτες εμπιστοσύνης, και θα ήταν προτιμότερο σύμφωνα με τα λεγόμενά του να εμπιστευόμουν τον γκολκίπερ και κάποιους αμυντικούς. Αυτός ο Άντριους είπε ότι θα ήταν ευκολότερο να επηρεάσω την εξέλιξη ενός αγώνα με τα λάθη του τερματοφύλακα και με ένα ηθελημένο πέναλτι.



Είναι απίστευτο, δεν πίστευα ότι κάποιος θα επιχειρούσε να επηρεάσει ματς σε τέτοιο υψηλό επίπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος προειδοποίησε τους παίκτες του να του αναφέρουν σε περίπτωση που τους πλησιάσει κάποιος προτείνοντάς τους κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα για να έχουν μειωμένη απόδοση σε κάποιο ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το Μπενίν πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στο Μάλι και τελικά έχασε με 1-0 στην πρεμιέρα, ενώ την Παρασκευή (25/1) η ομάδα του Φάμπις αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού, ψάχνοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην ιστορία της στα τελικά του Κόπα Άφρικα.





TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ