ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή... χωρίς Λέτο και Νίνη

Αποστολή... χωρίς Λέτο και Νίνη
INTIME SPORTS

Ολοι παρόντες για την μεγάλη μάχη του ΟΑΚΑ από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νιόπλιας στην τελευταία προπόνηση άφησε εκτός αποστολής μόνο τους ανέτοιμους Λέτο, Νίνη και τον Φερνάντες.

Με 22 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή που έβγαλε ο Νίκος Νιόπλιας για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30). Ο Κοζανίτης τεχνικός θέλει μέχρι την ύστατη ώρα να είναι όλοι μαζί συσπειρωμένοι και την τελευταία στιγμή θα αφήσει τέσσερις παίκτες εκτός.

Στη προπόνηση της Παρασκευής στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Νίνης και Λέτο που για μια ακόμα φορά θα παρακολουθήσουν ένα ακόμα ματς από την εξέδρα και μάλιστα με έναν αντίπαλο που και οι δύο θα ήθελαν πολύ να αγωνιστούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε από τον Κοζανίτη τεχνικό η αποστολή της ομάδας για τον ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" με τον ταλαντούχο άσο Νίνη, τον Αργεντίνο αριστεροπόδαρο Λέτο και τον Πορτογάλο πορτιέρο Φερνάντες να είναι οι μοναδικοί που έμειναν εκτός.

Αντίθετα το παρών στο ΟΑΚΑ θα δώσουν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης, Σισέ, Γκοβού, Πλεσί, Δημούτσος, Μαυρίας, Λουίς Γκαρθία, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος και Πετρόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ