ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αποστολή για Παναιτωλικό, εξετάσεις για Καραγκούνη

Αποστολή για Παναιτωλικό, εξετάσεις για Καραγκούνη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό συμπεριλαμβάνοντας στην 19άδα και τον Χρήστο Αρκούδα. Εξετάσεις για τον Καραγκούνη ώστε να εκτιμηθεί ο χρόνος αποκατάστασης του νεαρού άσου.

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το πρωί η προπόνηση της ομάδας του Ατρόμητου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε εν συνεχεία και την αποστολή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων για το ματς Κυπέλλου στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και τον Χρήστο Αρκούσα στην πρώτη του συμμετοχή μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της τιμωρίας του.

Εκτός έμεινε ο Τζενάμο με τον Σηφάκη να παίζει ως βασικός καθώς και ο Ναπολεόνι που συνέχισε και την Δευτέρα το ατομικό του πρόγραμμα αλλά και ο Γιαννούλης που αποβλήθηκε στο ματς με τον Πλατανιά.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή αυτή αποτελείται από τους: Σηφάκη, Μπάρκα, Καλλέργη, Νάστο, Γεωργίου, Φυτανίδη, Γκαρσία, Αρκούδα, Φάμπιο, Δημούτσο, Ιγκλέσια, Μπρίτο, Ταυλαρίδη, Γρομητσάρη, Μπάλλα, Ούμπιντες, Καραμάνο, Λαζαρίδη και Παπαδόπουλο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το πρωί και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

Εξετάσεις για Καραγκούνη

Σε ότι έχει να κάνει με τον Θανάση Καραγκούνη που αποχώρησε ως τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά το απόγευμα της Δευτέρας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν την ακριβή ζημιά που υπέστη ο νεαρός άσος αλλά και τον χρόνο αποθεραπείας του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ