ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αποστολή και... αναμονή για Παναιτωλικό

Αποστολή και... αναμονή για Παναιτωλικό
Χάβος INTIME SPORTS

Στον Παναιτωλικό περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τον ΟΦΗ και το αν θα διεξαχθεί το ματς, εντούτοις ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Εν αναμονή της απόφασης για το μέλλον του ΟΦΗ είναι στον Παναιτωλικό και το αν θα διεξαχθεί το ματς, εντούτοις ο Μάκης Χάβος έβγαλε κανονικά την αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ασκήσεις συναρμογής και κινητικότητας των κάτω άκρων στο ξεκίνημα και στην συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συναρμογής – επιτάχυνσης, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η προπόνηση, μέρος της οποίας ακολούθησε ο Θεοδωρίδης και συνέχισε με ατομικό.

Από 'κει και πέρα, πρόγραμμα ενδυνάμωσης, συναρμογής και τεχνικής με μπάλα έκανε ο Μορένο, ενώ Ράφαελ και ο Βιγιαφάνιες έκαναν θεραπεία.

Η αποστολή έχει ως εξής: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Σκαραμοτσίνο, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

- Ο Σίμος Ρουμπουλάκου παραχωρήθηκε δανεικός στον Παναιγιάλειο έως τον Ιούνιο του 2015.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ