ΑΡΗΣ

Αποστολή και βασικός ο Πουλίδο

Αποστολή και βασικός ο Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό προτίθεται να επαναφέρει τον Ρούμπεν Πουλίδο στην θέση του βασικού.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο όχι απλώς θα βρίσκεται στην αποστολή του Άρη στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά θα είναι και στην βασική ενδεκάδα.

Αυτό έδειξε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο βασικό σχήμα που δείχνει να καταλήγει εν όψει του ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δείτε την Κυριακή στις 22:30 την εκπομπή SUPER BALL με κεντρικά πρόσωπά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 4η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ο Σέρβος τεχνικός αφού ξενύχτησε στην τηλεόραση μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ζόραν Λόντσαρ βλέποντας τα DVD των παιχνιδιών του Άρη, αλλά και του Λεβαδειακού κι αφού είδε τους παίκτες στην προπόνηση άρχισε να καταλήγει στο τελικό σχήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ότι έδειξε ο Μιλίνκοβιτς πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές όπως και στο σχήμα που θα παίξει ο Άρης με αυτό να διαφοροποιείται σε 4-3-3.

Ο Διούδης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο και Κύργια αλλά και τον Γιαννίτση να θέτει υποψηφιότητα. Ως δεξιό μπακ θα ξεκινήσει ο Ψυχογιός και ως αριστερό ένας από τους Τσουμάνη ή Μαργαρίτη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής προβάδισμα έχουνε ο Σλοβένος Έλσνερ με τον Παπαδόπουλο με τον Τριανταφυλλάκονα έχει προβάδισμα αντί του Οικονομόπουλου να συμπληρώσει την τριάδα.

Τέλος στην κορυφή της επίθεσης απόντος του τιμωρημένου Αγκάνθο ο Μιλίνκοβιτς προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Νιγηριανό Ουντότζι με αριστερό χαφ τον Τάτο και δεξί τον Σταυρόπουλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ