ΑΡΗΣ

Αποστολή με 20 στα Γιάννενα

Αποστολή με 20 στα Γιάννενα
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο "Δασυγένειο".

Με μία μεσημεριανή προπόνηση στο "Δασυγένειο" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου.

Στο τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο έτος 2013 (23/12, 19:30, NS1) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες", στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής με αυτούς να είναι οι: Αγκάνθο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης και Τσουκάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος ταλαιπωρείται από αυχενικό σύνδρομο και δεν κατάφερε σήμερα να προπονηθεί, καθώς και ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Εν τω μεταξύ το "αγκάθι" των απαιτήσεων προβληματίζει την ΠΑΕ Άρης όσο δεν έχει την προστασία των πιστωτών, μετά από την απόρριψη της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Στη λογική αυτή τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας οι Φατί, Ντίκο, Καστίγιο και Σανκαρέ προχώρησαν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, ζητώντας την επιβολή ποινών αλλά και την αφαίρεση βαθμών.

Οι Φατί, Ντίκο και Καστίγιο λόγω μη τήρησης των διακανονισμών που είχανε υπογράψει με την πρώην διοίκηση της ΠΑΕ επί προεδρίας του Δημήτρη Ηλιάδη για την υπαγωγή στο άρθρο 99 και τον Σανκαρέ που δεν έχει συμφωνήσει για το "κούρεμα" του χρέους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καστίγιο ζητάει μέσω του δικόγραφου όλο το ποσό της οφειλής που του επιδικάστηκε, δηλαδή 1.200.000 ευρώ και όχι 600.000 ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί προφορικά στο πλαίσιο της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ