ΑΡΗΣ

Αποστολή με Μπακασέτα

Αποστολή με Μπακασέτα
INTIME SPORTS

Το είπε και το έκανε ο Τάσος Μπακασέτας και συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού του Άρη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ο Τάσος Μπακασέτας το είπε και το έκανε και συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού του Άρη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα ο Σούλης Παπαδόπουλος άφησε εκτός τους Οικονόμοπουλο, Αγκάνθο και Βλάχο που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30) ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Ο Μπακασέτας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Αντίθετα, ο Οικονομόπουλος έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης οι τραυματίες Βλάχος (τράβηγμα στον προσαγωγό), Αγκάνθο και Καμινιώτης και οι τιμωρημένοι Τάτος και Ηρακλής.

Στην αποστολή του Άρη συμπεριλήφθηκαν οι: Πουλίδο, Ρένια, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γουναρίδης, Διούδης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσιάρας, Τσουμάνης και Ψυχογιός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ