ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή... πρόκρισης για "τριφύλλι"

Αποστολή... πρόκρισης για "τριφύλλι"
Αναχώρηση ΠΑΟ, Σισέ, Γκάμπριελ

Ο ΠΑΟ βρίσκεται στην Πράγα και ο Τεν Κάτε ζήτησε από τους παίκτες του να πετύχουν ένα γκολ (vids)

Τεν Κάτε: "Η ομάδα είναι έτοιμη και την πιστεύω"

Για την Πράγα αναχώρησε στις 10:00, η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πράγα ενόψει του πρώτο αγώνα της γ' προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Σπάρτα.

Κατά την αναχώρησή τους δηλώσεις με αισιόδοξα μηνύματα έκαναν οι Χενκ Τεν Κάτε αλλά και οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Σεντρίκ Καντέ.

" Το παιχνίδι μας φέρνει γλυκιές αναμνήσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Πράγα.

Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε, αν σκοράρουμε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα είναι έτοιμη και την πιστεύω. Τα πράγματα φέτος είναι πιο δύσκολα αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά

" υποστήριξε ο Τεν Κάτε.

Σιμάο: "Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο"

Ο σκόρερ του "χρυσού" γκολ της νίκης μέσα στην Πράγα πέρσι, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ αναφερόμενος στο ματς είπε: " Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Σαφώς και είναι διαφορετικό παιχνίδι από πέρσι.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντικό να μην δεχτούμε γκολ και να επιστρέψουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε

" τόνισε ο άσος από την Μοζαμβίκη.

Τέλος, ο Σεντρίκ Καντέ υπογράμμισε: "Είναι το πρώτο μας παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις ικανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στόχος μας είναι η νίκη".

Αντωνιάδης: "Πάμε να κερδίσουμε..."

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο αρχηγός της αποστολής του "τριφυλλιού" για την Πράγα, Αντώνης Αντωνιάδης:

" Ο Παναθηναϊκός αν φορέσει το καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Σήμερα αρχίζει η νέα αγωνιστική χρονιά. Πάμε να κερδίσουμε και να έχουμε μια πανηγυρική ρεβάνς" τόνισε ο 'α αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης.







Εκτός και οι Μάτος, Λάζαρος...

Εκτός από τους τραυματίες Μουν και Ρουκάβινα την αποστολή δεν θα συνοδεύσουν και οι Χριστοδουλόπουλος και Μάτος. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν πάνω στις σέντρες-σουτ και στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μουν και Ρουκάβινα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για την Πράγα. Εκτός έμειναν οι Μουν, Ρουκάβινα, Μάτος, Χριστοδουλόπουλος και Μελισσης.







Με τρεις μέσους ή με νέα "συνταγή"

Μετά την "κατασκοπεία" του Φαν Ντερ Λεμ, ο Χενκ Τεν Κάτε γνωρίζει πως θα πρέπει να παρουσιάσει την ομάδα του στο παιχνίδι αυτό. Ο Ολλανδός τεχνικός που καλείται να καλύψει το κενό του Μπράις Μουν ξέρει πως και οι αντίπαλοί του έχουν σημαντική απουσία, αυτή του Μπέργκερ στην μεσαία γραμμή.

Βέβαια, το ζητούμενο και φέτος είναι αν η ομάδα του "τριφυλλιού" παρουσιαστεί με ενισχυμένη μεσαία γραμμή προκειμένου να πετύχει ότι και πέρσι, δηλαδή να βρει διαδρόμους και να απειλήσει.

Ετσι δεν αποκλείεται να μετατρέπει το σύστημα από 4-2-3-1 που αγωνίζονταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα ματς της προετοιμασίας σε 4-3-2-1 για να μοιάζει η ομάδα σε παράταξη με την περσινή εκτός και αν ο Ολλανδός τεχνικός προτιμήσει το νέο 4-4-2 που έδειξε και στην προετοιμασία με τους Σισέ και Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Το πρόγραμμα στην Πράγα

Η "πράσινη" αποστολή θ' αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Σπάρτα Πράγας και θα κάνει την πρώτη της προπόνηση μετά την συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή το απόγευμα.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του "τριφυλλιού, Χενκ Τεν Κάτε θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27/07/09 στο GENERALI ARENA στις 18.30 (τοπική ώρα), ενώ η προπόνηση των "πράσινων" θα ξεκινήσει στις 19:00 (τοπική ώρα).

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σπάρτα θα γίνει επίσης την Δευτέρα 27/07/09 στο ίδιο μέρος στις 17:00 ενώ η προπόνηση των γηπεδούχων θα αρχίσει στις 17:30.

Κροατικό διαιτητικό "τρίο"

Διαιτητής του αγώνα, της Τρίτης αναμένεται να είναι ο Ιβάν Μπέμπεκ από την Κροατία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Ζέλικο Γκρετς. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Μαρίγιο Στραχόνγια.

Ρέντναπ καλεί "Πετρο-γκολ"

Αγγλικές σειρήνες για τον "Πετρο-γκολ". Σύμφωνα με δημοσίευμα της "People" ο νεαρός επιθετικός του "τριφυλλιού", Αντώνης Πετρόπουλος, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ και του προπονητή της, Χάρι Ρέντναπ:

Τότεναμ βλέπει τον Πετρόπουλο. Το αφεντικό της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ, είναι κοντά στον Χούντελαρ της Ρεάλ Μαδρίτης ή τον Κράουτς της Πόρτσμουθ και εφόσον ξεφορτωθεί και τον Ντάρεν Μπεντ, τότε ίσως κινηθεί για τον Πετρόπουλο" αναφέρει το άρθρο και χαρακτηριστικά αναφέρεται πως εκτός από τους "πετεινούς" ο διεθνής άσος των "πράσινων" έχει τραβήξει την προσοχή και των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εβερτον και Λάτσιο.






















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ