ASTERAS AKTOR

Αποστολίδης: "Έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Αποστολίδης: "Έτοιμοι στην πρεμιέρα"
Αργυρόπουλος

Την πίστη του ότι οι Αρκάδες θα είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γαβριήλ Αποστολίδης

Ο Γαβριήλ Αποστολίδης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης καθώς ήταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος ενώ με υπέροχη ατομική ενέργεια σημείωσε το τελικό 2-0.
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το φιλικό με την Καβάλα, την δική του εμφάνιση, αλλά και την δουλειά που γίνεται από την αρχή της προετοιμασίας στον Αστέρα: " Νομίζω πώς πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, αλλά είναι ακόμα αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Εγώ από την πλευρά μου, θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή μου. Έτσι και εναντίον της Καβάλας έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας γίνεται από την αρχή, μία σοβαρή και σκληρή δουλειά με διπλές προπονήσεις. Όλα τα παιδιά κουραζόμαστε καθημερινά, αλλά νομίζω πώς η δουλειά που κάνουμε σήμερα θα βγει στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πώς θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα".

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, που έχασε την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του στους Μεσογειακούς αγώνες: " Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να ανταποκριθώ σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Γίνεται μία καλή και σοβαρή προσπάθεια από την αρχή της προετοιμασίας και πιστεύω πώς τα αποτελέσματα θα φανούν σε λίγο καιρό.

Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να επισημάνουμε τα λάθη μας και να τα δουλέψουμε στο διάστημα που απομένει μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα πάνε όλα καλά και νομίζω η πρώτη μας εμφάνιση στο φιλικό με την Καβάλα έδειξε πώς είμαστε σε καλό επίπεδο. Σίγουρα όμως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά και το ζητούμενο είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία στο Καρπενήσι συνεχίζεται με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ρόδο (6.30 μ.μ.).








TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ